Julkisen henkilöstön neuvottelukunnan kokous alkoi

Julkisen henkilöstön neuvottelukunnan kokous alkoi
Julkisen henkilöstön neuvottelukunnan kokous alkoi

Perhe-, työ- ja sosiaaliministeri Zehra Zümrüt Selçuk toimi ensimmäisen kerran koolle kutsuneen julkisen henkilöstön neuvottelukunnan puheenjohtajana. Ministeriön isännöimä kokous; Puheenjohtajavaltio Hallintoasioiden puheenjohtajakausi, strategia- ja budjettipuheenjohtajavaltio, ympäristö- ja kaupungistumis-, valtiovarainministeriön, valtiovarainministeriön, sisä- ja terveysministeriöiden edustajat, Memur-Senin, Kamu-Senin ja KESK: n edustajat sekä palvelualoilla valtuutettujen ammattiliittojen johtajat.


Ministeri Selçuk sanoi KPDK: n kokouksessa pitämässään puheenvuorossa: "Tavoitteenamme on onnellinen yksilö, harmoninen perhe, vahva ja vauras yhteiskunta." sanoi.

Ministeri Selçuk kiinnitti huomiota siihen, että julkiset palvelut tavoittavat kansalaiset julkisen henkilöstön välityksellä.

Ministeri Selçuk totesi, että julkisen henkilöstön määrä on kasvanut kehityksen myötä, "Olemme parantaneet julkisen henkilöstömme sosiaalisia ja taloudellisia oikeuksia. Me välitämme vahvistamisesta ja neuvotteluista tukemalla ammattiliittoa. Sen vuoksi aiomme pitää seuraavan KPDK-kokouksemme marraskuussa. " hän puhui.

Selçuk totesi, että virkamiesten yhdistymisaste on lisääntynyt viime vuosina, ja sanoi: "Kun otetaan huomioon virkamiesten unionismi viimeisten 18 vuoden aikana, vuonna 2012 tehty oikeudellinen sääntely oli yksi tärkeistä vaiheista. Virkamiesten unionismi, joka oli 2002 prosenttia vuonna 48, on tänään ylittänyt 60 prosenttia. " sanoi.

Julkisen henkilöstömäärämme saavutti 4 miljoonaa

Ministeri Selçuk sanoi: "On tärkeää tarjota nopeaa, tehokasta ja luotettavaa palvelua sanomalla" Anna ihmisten elää, jotta valtio voi elää ". Julkisen henkilöstön määrä, joka oli 2002 miljoonaa vuonna 2,5, on tänään ylittänyt 4 miljoonaa. Viimeisten 18 vuoden aikana olemme kasvattaneet lääkäreiden lukumäärää 175% ja sairaanhoitajiamme 365%. Näiden lisäysten ansiosta olemme toimittaneet julkisia palveluja kansalaisillemme tehokkaammin. " antoi lausuntoja.

Huomaten, että pienin virkamiesten palkka oli 2002 TL vuonna 392, sitä korotettiin reaalisesti 102%: lla 4.188 TL: hen, ja sanoi: "Pyrimme lisäämään henkilöstön hyvinvointia laadullisesti ja määrällisesti. Teimme parannuksia julkiselle henkilöstölle vuodesta 2002 lähtien. Rekrytoimme 300 tuhatta sopimussuhteista henkilöä. Poistimme myös huivikiellon julkisella sektorilla. " käytti ilmaisuja.

Selçuk sanoi: "Pidämme tärkeänä vammaisten kansalaisten, marttyyrien sukulaisten, veteraanien ja veteraanien sukulaisten sekä valtion suojeluksessa kasvatettujen nuorten työllistämistä. Tässä yhteydessä, vaikka 2002 marttyyriä ja veteraania oli oikeus työhön vuonna 6.315, nykyään tämä luku on saavuttanut 38 tuhatta. Lisäksi valtion suojeluksessa kasvaneiden nuoriemme julkinen työllisyys on ylittänyt 53 tuhatta. " sanoi.

Kassaapumme lähestyi 35 miljardia liiraa

Ministeri Selçuk totesi, että COVID-19-jakson aikana maksetut rahatuki lähestyi 35 miljardia liiraa, ja totesi, että kaikki toimenpiteet koottiin työelämän, sosiaaliturvan, sosiaaliavun ja sosiaalipalvelujen nimellä. Ministeri Selçuk sanoi tässä yhteydessä: "Olemme panneet nopeasti käytäntömme, kuten lyhyt työkorvaus, käteispalkkatuen ja irtisanomisen rajoitukset. Yksityisellä sektorilla lyhytaikaisesta työpäivärahasta on tullut pelastusratkaisu. " löysi arvioinnin.

Ministeri Selçuk muistutti, että normalisointiprosessissa annettiin normalisointitukea, ja jatkoi seuraavaa:

”Normalisointituki on tuki, johon kiinnitämme suurta merkitystä. Poistuessamme lyhyestä työkorvauksesta pyrimme tarjoamaan yrityksille nopean kiihtyvyyden tämän tuen ansiosta. Työnantajamme sosiaaliturvamaksut selvitetään siinä määrin kuin he hyötyvät lyhyestä työstä. Siten meitä kompensoidaan, jos emme ota 6 kuukautta maksujen siirtämisestä 3 kuukaudeksi. Toisaalta olemme panneet täytäntöön toisen asetuksen sosiaaliturvan alalla. Olemme jatkaneet kroonisten potilaiden ja vammaisten henkilöiden raportointi- ja lääkemääräaikoja toiseen ilmoitukseen saakka. Kutsumme myös yleistä sairausvakuutusjärjestelmäämme turkkilaiseksi ihmeeksi. 88.29 liiraa kohden sinä ja huollettavana olevat perheenjäsenesi voitte hyötyä kaikista GSS: n soveltamisalaan kuuluvista terveyspalveluista. Osavaltiona sitoutumme tähän määrään, jotta ne, jotka eivät pysty maksamaan 88.29 liiraa puutteenalaisista, voivat hyötyä terveyspalveluista.

Tuimme yli 6 miljoonaa perhettä

Covidien-19-prosessin alussa alin 1.500 punnan eläkkeistä poisti tämän, joten eläkkeellämme elintasomme Selcuk-ministeri mainitsi, että heidän tavoitteena on parantaa: "Olemme nyt saavuttaneet kansalaisensa suurimman osan niistä 2 miljardista puntaa, jotka olemme keränneet. Olemme kuitenkin Turkin kampanja. Annoimme tuhat liiran tukea yli 6 miljoonalle perheelle. " sanoi.

Ministeri Selçuk korosti, että työelämä on muuttunut myös COVID-19: n ansiosta, että joustava yleisömalli on toteutettu presidentin kiertokirjeellä. Selcuk, "2023, 2053, 2071, jolla on vahva presidenttihallintojärjestelmä tavoitteidemme mukaisesti, rakennamme vauraan Turkin. Tätä varten välitämme julkisesta henkilöstöjärjestelmästä ja jatkamme pyrkimyksiämme tarjota parempaa palvelua. " Hän puhui muodossa.

Selcuk-ministerit antoivat myös kolme surunvalittelua Bobille, joka kuoli Turkissa Kamu-Senin jäsenet Omar.

Toisaalta KPDK: ssa, joka koottiin julkisen henkilöstön käytäntöjen arvioinnin esityslistalla COVID-19-tautipesäkkeen aikana; muun muassa julkisten palvelujen siirtäminen digitaaliseen ympäristöön, raskaana olevien naisten ja kroonisten potilaiden hallintovapaat, päiväkotien määrän lisääminen julkisuudessa, lisäpalkkiot hoitokodin työntekijöille, työterveys- ja työturvallisuustoimenpiteet yleisössä, joustavat työskentelymallit, etätyö ja vuorottelutyö, työn ja perheen tasapaino, työelämän digitalisointi. puhuttiin myös.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar