Viimeisen 10 vuoden suosikki osasto, ilmailun hallinta

Viimeisen 10 vuoden suosikki osasto, ilmailun hallinta
Viimeisen 10 vuoden suosikki osasto, ilmailun hallinta

IRU: n aiheesta antamassa lausunnossa korostettiin, että ilmailun hallinta on ollut yksi suosituimmista osastoista viimeisten 10 vuoden aikana ja että he ovat kouluttaneet tulevaisuuden johtajia, jotka vastaavat siviili-ilmailualan päteville henkilöstötarpeille ilmailun hallintaohjelmalla. Lausunnossa, jossa korostettiin ilmailun hallinnan merkitystä opiskelijaehdokkaiden tulevaisuuden ja uran muokkaamisessa, korostettiin, että IRU tarjoaa merkittäviä uramahdollisuuksia kaikille opiskelijaehdokkaille, ja koulutuksensa keskittyy integroitumiseen alaan.


Istanbulin Rumelin yliopiston lentokoulun pääjohtaja Serap DAŞ sanoi aiheesta seuraavaa; '' Taloustieteellisessä tiedekunnassa, hallinto- ja yhteiskuntatieteellisessä ilmailunhallintaohjelmassa opiskelevilla opiskelijoillamme on etuoikeus ottaa oppitunteja akateemikoilta, joilla on kokemusta ilmailualan eri aloilta ja joilla on mahdollisuus astua ilmailuyhteisöön. Koulutusohjelmiensa puitteissa opiskelijamme tulevat yhdessä alan kaikkien alojen johtavien johtajien, kapteeni-lentäjien ja akateemikkojemme kanssa, jotka hallitsevat alan tarvitsemaa työvoimaa ja päättävät, minkä polun haluavat edetä ilmailuteollisuudessa. Koulutusmallimme ja opiskelijoillemme tarjoamiemme mahdollisuuksien avulla olemme alkaneet kouluttaa tulevia lentäjiä RumeliSEM-lentokoulussamme seuraamalla siviililentoliikenteen hallintaa, siviili-ilmailun matkustamopalveluja ja lentotekniikkaohjelmia. Haluamme nähdä Rumelia-nuorten allekirjoitukset siviili-ilmailualan kaikissa kohdissa tänä vuonna avatun ilmailunhallinnan perustutkinto-ohjelmamme kanssa. ''

Antaessaan yksityiskohtaista tietoa ohjelman sisällöstä Daş sanoi: "Tavoitteenamme on valmistaa opiskelijamme alan ammatillisessa mielessä sekä saada älyllinen tausta. Jokainen ilmailunhallinnan akateemikkomme on työskennellyt vuosien ajan alan eri osastoilla ja ollut johtajia, ja opetamme opiskelijoillemme teoreettista tietoa parhaalla mahdollisella tavalla ja saamme hyvän ilmailuhenkilöstön olennaiset ominaisuudet. Ilmailunhallinnan opiskelijoiden opetussuunnitelman intensiivisten englanninkielisten ohjelmien lisäksi "Career English" -kurssit ja englannin valmistelukurssit, joita he voivat halutessaan jatkaa, ovat sekä teollisuuden kursseja turvallisuudesta lentoturvallisuuteen, rahoituksesta kirjanpitoon, lentokenttien hallintaan, inhimillisistä tekijöistä, maapalveluista, toimitusketjun hallinnasta lentoyhtiössä. Annamme tutkinnon suorittaneille, jotka ovat kysyttyjä ja joilla on hyvä taito liiketoiminta-alalla ”. - Hibyajutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar