Vaihtoehtoinen tapa Çambaşı-tasangolle, Ordun matkailun ytimeen

Vaihtoehtoinen tapa Çambaşı-tasangolle, joka on matkailun sydän
Vaihtoehtoinen tapa Çambaşı-tasangolle, joka on matkailun sydän

Ordu Metropolitan Mayor Dr. Mehmet Hilmi Güler valmistelee kaupunkia tulevaisuutta varten matkailualalla aloittamillaan opinnoilla. Presidentti Güler, joka jatkoi työtä ylängön matkailun tuomiseksi eturintamaan, varmisti Kabadüzin piirin Çambaşı-tasangon ja Mesudiye-alueen Topçam-alueen sulautumisen vasta rakennetun vaihtoehtoisen tien kanssa.


24 km: n reitti, josta pääsee suoraan Mustanmeren Välimeren tielle Çambaşın tasangolle, kohtaa telalla tiivistetyn betonitien. Kun työt valmistuvat, Altınordun ja Çambaşın väliselle tielle tarjotaan vaihtoehtoinen reitti, jolle pääsee edelleen jyrkillä rampeilla ja vaarallisilla mutkilla.

ENSIMMÄISESTI SOVELLETUN BETONITIEN ARMEESISSA

Ordun pääkaupunkiseudun pääsihteeri Coşkun Alp tutki paikan päällä Çambaşı-tasangon ja Topçam-alueen välisiä puristettuja betonitöitä. Presidentti Dr. Pääsihteeri Alp totesi, että puolet tiestä, jota molemmat piirit olivat odottaneet vuosia, saatiin päätökseen Mehmet Hilmi Gülerin ohjeiden mukaan: "Toteutamme täällä telalla tiivistettyä betonitietä. Tämän tien ominaisuus on, että se on reitti, jonka kautta koneet voivat helposti kulkea 2 tuntia sen käyttöönoton jälkeen. Aikaisemmin hän sovelsi samaa esimerkkiä kaupunginosassamme Altınordussa uuden linja-autoaseman kanssa Civil Riverin oikealla puolella. Meillä oli onnistunut tulos ”, hän sanoi.

Se palvelee tasangon matkailua

Pääsihteeri Alp korosti, että tiivistetty betonitie on pitkäikäinen sovellus, "Olemme erittäin tyytyväisiä tähän mennessä saavutettuihin tuloksiin. Saamme erittäin tehokkaan palvelun. Se ei vaadi huoltoa ja korjausta. Se otetaan käyttöön erittäin nopeasti. 6.5 metriä leveä tie rakennettiin korkeatasoiseen rakenteeseen. Koska toinen pää on kytketty Mustanmeren ja Välimeren tielle Topçamin kautta, se on vaihtoehtoinen tapa päästä Çambaşıyn ”, hän sanoi.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar