Uusi Sandero, Uusi Sandero Stepway ja New Logan Dacialta

Uusi Sandero, Uusi Sandero Stepway ja New Logan Dacialta
Uusi Sandero, Uusi Sandero Stepway ja New Logan Dacialta

Dacia on uudistanut ikoniset myydyimmät mallinsa kolmannen sukupolven Sanderon, Sandero Stepwayn ja Loganin kanssa.


Upouuden kunnianhimoisen muotoilun ja laitteiden mukana toimitetuissa malleissa kuluttajien tarpeet yhdistyvät kohtuuhintaan. ECO-G-moottorilla ikoniset mallit, jotka tarjoavat uusia bensiinimoottoreita, korkeamman hyötysuhteen ja alhaisen polttoaineenkulutuksen, sisältävät myös automaattivaihteiston CVT-voimansiirtojärjestelmällä.

New Sandero, New Sandero Stepway ja New Logan erottuvat vahvoilla hahmoillaan ja vankalla ulkonäöltään. Uudistetut mallit, joissa on lisääntynyt tilavuuden ja monipuolisuuden tunne, ovat saaneet sujuvamman ulkonäön kaltevamman tuulilasin ja alemman kattolinjan ansiosta. Kaikkien kolmen mallin maavara on kasvanut, mutta heti huomannut itsensä uusi Sandero Stepway on vahvempi kuin koskaan sen logokattokiskoilla ja maastoautojen suunnittelukoodilla. Näihin koodeihin liittyy kromattu Stepway-logo etusäleikön alla, kun taas etu- ja takapuskureissa on korinväriset metallilevyt.

Uusi Logan puolestaan ​​tarjoaa dynaamisemman ulkonäön kuin koskaan sen lisääntyneen pituuden, virtaavan kattolinjan ja kaltevamman tuulilasin ansiosta. Sen Y-muotoinen LED-valomerkki ja korkealaatuinen muotoilu muistuttavat New Sanderoa.

Dacian uusi Y-muotoinen LED-valomerkki antaa kaikille kolmelle mallille vahvan identiteetin. Vaakasuora viiva yhdistää kaksi etu- ja takavaloa, jotta auto kiinnittää enemmän huomiota LED-raidoilla. LED-ajovalot, joita tarjotaan vakiona kaikilla laitteistotasoilla, lisäävät myös yönäköä.

Uusi matkustamokokemus

Ohjaamon muutos täysin uusituissa malleissa kiinnittää huomiota joka kulmasta. Ergonomisemman uuden kojetaulun materiaalit tarjoavat käyttäjälle nykyaikaisemman ja laadukkaamman tunnelman.

Uuden istuinrakenteen ansiosta ergonominen ajoasento, säädettävät istuimen ja ohjauspyörän ominaisuudet lisäävät mukavuutta. Dacia tarjoaa myös uuden Media Control System -järjestelmän, jonka avulla käyttäjä voi hallita radiota, navigointia ja puheluita suoraan älypuhelimen kautta.

Innovatiiviset turvaominaisuudet

Vaikka uusi Sandero, New Sandero Stepway ja New Logan nostavat turvallisuustasoa entisestään vahvistetuilla rakenteillaan, ne tarjoavat vakiona uusia ajotukijärjestelmiä, kuten eCall.

Parempi polttoainetehokkuus ja ajomukavuus

Täysin uudistetuissa ikonisissa malleissa yhdistyvät korkea ajonautinto pienempään polttoaineenkulutukseen tehokkaammalla moottorilla ja aerodynaamisella rakenteella. Bensiinimoottoreiden uuden CVT-automaattivaihteiston lisäksi ECO-G-bensiini / nestekaasu-kaksoispolttoainejärjestelmää, joka on yksinkertainen, luotettava ja taloudellinen ratkaisu, tarjotaan edelleen.

Uusi Sandero, New Sandero Stepway ja New Logan, jotka lisäävät edelleen hinta-laatusuhdetta, ovat täydellinen jatkoa Dacia-legendalle.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar