Uudet naisten kuljettajat saavat merkkinsä İmamoğlulta

Uudet naisten kuljettajat saavat merkkinsä İmamoğlulta
Uudet naisten kuljettajat saavat merkkinsä İmamoğlulta

25 naispuolista veturinkuljettajaa, jotka ovat suorittaneet Istanbulin metroaseman järjestämän 88. lukukauden kuljettajakoulutusohjelman, saavat merkkinsä IMM: n presidentiltä Ekrem İmamoğlulta. Vuonna 2020 naisten kuljettajien määrä Metro Istanbulissa, jossa 92 prosenttia heidän rekrytoinneistaan ​​on naisia, kasvaa 99: een.


Istanbulin metrojunien ajamiskoulutusjakson järjestämä osakkuusyhtiöiden 25 järjestämä Turkin suurin kaupunkiliikenteen rautatieyhtiö Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) on saanut päätökseen. 88 naispuolista veturinkuljettajaa, jotka ovat onnistuneesti suorittaneet helmikuussa alkaneet koulutukset, saavat merkkinsä torstaina 10. syyskuuta klo 11 pidettävässä seremoniassa Metro Istanbulin pääkonttorissa.

He kävivät läpi tiukan koulutus- ja arviointiprosessin

Ehdokkaat, jotka osallistuivat 25. lukukauden kuljettajakoulutukseen, saivat keskimäärin 368 tuntia koulutusta. Osa koulutustilaisuuksista jatkui verkossa Covid-19-toimenpiteiden keskeyttämisen sijaan. Jokainen ehdokas matkusti 17 kilometriä käyttäen junaa keskimäärin 45 tuntia 216,2 minuuttia. Tammikuun 1. päivänä 2020 11 veturinkuljettajaa, joista 684 oli naisia, työskenteli Istanbulin metrossa. Kun 88 uutta kuljettajaamme on suorittanut menestyksekkäästi koulutuksensa, veturinkuljettajien kokonaismäärä kasvaa 772: een ja naisten kuljettajien määrä kasvaa.

101 uudesta henkilöstöstä 93 on naisia.

Naisten Istanbulin työllisyyden lisäämisen tavoitteen mukaisesti Metro Istanbul loi työpaikan 2020 ihmiselle, joista 93 oli naisia, vuonna 101. Yhtiön syyskuussa 2019 julkaistuun veturinkuljettajailmoitukseen tehtiin noin 7.500 hakemusta. 88 naista, jotka hakivat mainosta; Hän läpäisi kovan pätevyyden, kuten terveystarkastuksen, kokeen, haastattelun ja koulutuksen, ja hänellä oli oikeus saada merkkinsä.

"Lisää naisten määrää kaikkialla, tasoita elämä!"

Istanbulin pääkaupunkiseudun (IMM) presidentti Ekrem İmamoğlu korosti, että vain neljä 2019: sta merkin saaneesta kuljettajasta oli naisia ​​elokuussa 66 pidetyssä seremoniassa, ja sanoin: "Annetaan naisten määrän kasvaa kaikkialla, tasoittaa elämää". Olen erittäin onnellinen, koska tänä vuonna annamme 4 naispuoliselle kuljettajalle merkin. Olen ylpeä siitä, että otin isoja askeleita kohti tavoitteemme saavuttamista ”.

Epidemisen koronavirusprosessin alusta lähtien IMM: n keskeytymätön kuljetuspalvelu, joka korostaa, jatkoi İmamoğlulle, "Turkki, kuten kaikki maailman maatkin, käyvät läpi myös erittäin vaikean prosessin. Tässä prosessissa sankareiden rooli liikennepalveluissa sekä terveydenhuollon ammattilaiset ovat suuret. He tekevät hyvin vaikeaa työtä työskentelemällä hyvin epäitsekkäästi. Jumala siunatkoon heitä ja heidän perheitään ”, hän sanoi.

"Tuhannet ihmiset on uskottu meille"

Metro Istanbul AŞ: n pääjohtaja Özgür Soy totesi, että yli 2 miljoonaa Istanbulista tulevaa ihmistä käyttää päivittäin metroja, joten hän kuljettaa noin 158-844 matkustajaa kerrallaan 1000 ajoneuvolla 1500 asemalla. Soy ilmaisi, että veturinkuljettajat kävivät läpi arviointi- ja koulutusprosessin, jossa etsittiin hyvin haastavia ja henkilökohtaisia ​​kykyjä, Soy sanoi: "Tämä ohjelma on yksi IMM: n tärkeistä aloitteista. Haluamme naisten osallistuvan enemmän liike-elämään. Pyrimme tuomaan naiset paljon paremmille asemille, erityisesti IMM: ssä. "Kuljettaja on erittäin tärkeä ammatti, kun otetaan huomioon sen asettama vastuu."

"Jatkamme jatkuvan palvelun tarjoamista"

Korostaen, että Istanbulin metro tarjoaa jatkossakin keskeytymätöntä palvelua pandemian aikana, Soy sanoi: "Epidemian prosessin negatiivisuudesta huolimatta jatkamme palvelukapasiteettimme lisäämistä ja työpaikkojen luomista avaamalla uusia linjoja. Kaikki tämä on seurausta Capital 500- ja Fortune 500 -luettelomme omistautuneista ponnisteluista paikoista, joissa vietämme Turkin arvostetuimpia yrityksiä ", hän sanoi.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar