5 km: n pyörätietä Unyeen

5 km: n pyörätietä Unyeen
5 km: n pyörätietä Unyeen

Ordu Metropolitan Municipality rakentaa 5 km: n pyörätietä Ünyen alueelle nykypäivän nykyaikaisen kaupungin normien mukaisesti ja sijaitsee maailman johtavissa kaupungeissa.


Presidentti Dr. Työ pyörä- ja kävelytiellä, yksi investoinneista, jotka Mehmet Hilmi Güler lupasi paikallisvaaleissa, jatkuu keskeytyksettä. Polkupyörä- ja kävelytiellä on kolmessa eri pisteessä älykkäät pyöräasemat ja liikuntarajoitteisille tarkoitetut latausasemat, jotka toteutetaan 4 tuhatta 614 metriä pitkällä reitillä, joka kulkee linja-autoaseman ja Çamlıkin sisäänkäynnin varrella.

SITÄ SOVELLETAAN OTOGARIN JA ÇAMLIKIN VÄLILLÄ

Pääkaupunkiseudun kunta, joka jatkaa pyrkimyksiään polkupyörien käytön popularisoimiseksi ja terveellisten kävely-, urheilu- ja virkistysalueiden luomiseksi kansalaisille, luo uuden asuintilan Ünyen alueelle Pyörä- ja kävelytieprojektin avulla.

Linja-autoaseman ja Çamlıkin sisäänkäynnin välisellä etäisyydellä toteutettavan hankkeen lisäksi infrastruktuuria on uudistettu tyhjästä. Korostaen, että projektin puitteissa tehdään monia erilaisia ​​rannalla tarvittavia tutkimuksia, presidentti Dr. Mehmet Hilmi Güler sanoi: "Tabakhanen ja Kırkevlerin rannan välisellä rannikkoalueella tehdään luonnonkiviseinätöitä ja aallonmurtajien korjauksia. Laajentamalla olemassa olevaa päällystettä luomme 8,5 metriä leveän vihreän vyön, jonka pituus on tie ja meren puoli metriä, ja keskelle polkupyörän ja kävelypolun. Lisäksi kaupunkikalusteet ja valaistuselementit uusitaan reitin varrella ”, hän sanoi.

Se koostuu kahdesta vaiheesta

Pormestari Güler totesi, että projekti koostuu kahdesta vaiheesta: "Ensinnäkin linja-autoaseman ja Tabakhane Creekin välisessä osassa toteutettavat ensimmäisen vaiheen työt ovat saaneet päätökseen vanhan lattian poistotyöt ja ensimmäisen vaiheen kiviseinätyöt. Maan tasoitus- ja linnoitustyö jatkuu. Maa täytetään. Pyöräily- ja juoksuradoille asetetaan asfaltti. Sähkö- ja kastelulinjat rakennetaan. Valaistuselementit ja kaupunkikalusteiden asennustyöt tehdään. Opinnot jatkuvat nopeasti. Lisääme kauneutta Ünyen kauneuteen esittelemällä lupaamamme investoinnit alueellemme. ”jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar