U-22: n rantalentopallon EM-kisat päättyvät

U-22-vuotiaiden rantalentopallon Euroopan mestaruuskilpailut Selçukissa päättyivät jännittäviin finaaliotteluihin. Venäjä, joka jätti jälkensä mestaruuteen, oli se puoli, joka saavutti pokaalin miesten ja naisten joukossa. Izmirin pääkaupunkikunnan pormestari jakoi mestareiden palkinnot. Tunç Soyer Hän antoi.

Izmirin pääkaupunkiseudun kunta ja Turkin lentopalloliitto, jonka Venäjän miesten ja naisten Euroopan lentopalloliiton (CEV) U-22 Euroopan rantalentopallon mestaruuskilpailut järjestivät yhdessä, olivat päässeet onnelliseen loppuun.
Venäläisistä Maria Voroninasta / Marija Bocharovasta tuli ensimmäinen finalisti, joka voitti sveitsiläiset Esmee Böbner / Mara Betschart 2-0 naisten puolivälierien ensimmäisessä ottelussa. Toisessa välieräottelussa Anastasila Frolova / Aleksandra Ganenko (Venäjä), jotka ottivat vastaan ​​Sofila Rylova / Yeva Serduk (Ukraina) ja voittivat ottelun 2-0, pääsivät finaaliin. Viimeisessä ottelussa kaksi Venäjän joukkuetta, Anastasila Frolova / Aleksandra Ganenko, kukisti Maria Voronina / Marija Bocharovan 2-0 ja saavutti kultamitalin. Esmee Böbner / Mara Betschart (Sveitsi), jotka voittivat Sofila Rylovan / Yeva Serdukin (Ukraina) 2-1, saivat kolmannen sijan.

Puola-Venäjä miesten finaali

Milosz Kruk / Mikolaj Miszczuk (Puola), jotka voittivat Mio Wüst / Rudy Schneider Saksasta 2-1 miesten välierien ensimmäisessä ottelussa, saivat nimensä finaaliin. Toisessa välieräottelussa venäläiset Nikolay Chukhnenkov / Nikita Evert voittivat saksalaisen duon Lukas Pfretzschner / Robin Sowa 2-0. Venäläiset Nikolay Chukhnenkov / Nikita Evert tulivat mestariksi finaalikilpailussa voittamalla Milosz Kruk / Mikolaj Miszczuk (Puola) 2-0. Kaksi saksalaista joukkuetta pelasi ottelun kolmannesta sijasta. Voitettuaan Lukas Pfretzschnerin / Robin Sowan 2-0 Mio Wüst / Rudy Schneider saavutti kolmannen sijan.

Championship cup presidentti Soyerilta

Izmirin pääkaupunkiseudun pormestari luovutti mestaruuscupin ja kultamitalit miesten mestarille Venäjälle. Tunç Soyer ja Alper Sedat Aslandaş, lentopalloliiton varapuheenjohtaja. Kun miesten toinen sijoittunut jakoi hopeamitalit ja kupit Puolalle, apulaispääsihteeri Ertuğrul Tugay ja İzmirin maakunnan nuoriso- ja urheiluosaston apulaisjohtaja Enver Yılmaz luovuttivat kupin, kun taas Selçukin pormestari Filiz Ceritoğlu Sengel luovutti kupin. Izmirin pääkaupunkiseudun nuoriso- ja urheiluosaston johtaja Hakan Orhunbilge ja Celik-konsernin toimitusjohtaja Ali Celik sekä apulaispääsihteeri Ertuğrul Tugay luovuttivat pronssimitalit Saksalle, joka sijoittui miesten kolmanneksi. Izmirin pääkaupunkiseudun pormestari luovutti mestaruuscupin ja kultamitalit Venäjälle, joka sijoittui naisten sarjassa ensimmäisen sijan. Tunç Soyer ja Alper Sedat Aslandaş, Turkin lentopalloliiton varapuheenjohtaja.

Selçukin kaupunginjohtaja Filiz Ceritoğlu Sengel ja Beach It Beach Sports Organizationin toimitusjohtaja Gürsel Yeşiltaş esittivät Venäjän palkinnot ja mitalit.

İzmirin pääkaupunkiseudun nuoriso- ja urheiluseuran presidentti Ersan Odaman ja CEV: n rantalentopallokomissaari ja tekninen edustaja Bojana Bogicevic antoivat kolmannelle sijalle Sveitsin mitalit, ja kupit antoi Izmirin pääkaupungin apulaispääsihteeri Eser Atak.