TAI on jälleen tullut puolustus- ja ilmailun vientimestariksi

TAI on jälleen tullut puolustus- ja ilmailun vientimestariksi
TAI on jälleen tullut puolustus- ja ilmailun vientimestariksi

TAI on jälleen tullut puolustus- ja ilmailun vientimestariksi; Turkish Aerospace Industries (TAI), Turkey Exporters Assembly (TIM), jonka järjestää vuosittain "Turkin ensimmäisen 1000: n viejät" jälleen kerran TAI-palkinnolla. TAI vahvisti paikkansa "Defense and Aviation" -kategoriassa tänä vuonna kuten edellisinä vuosina. TAI sijoittui 1000. sijalle 27 yrityksen joukossa yleensä.


Turkin johtavat ilmailu- ja avaruusteollisuusyritykset, kuten TAI, viettävät edelleen elämänsä, ja 599 miljoonan Yhdysvaltain dollarin vientivalmistaja "Aerospace and Defense" aloitti mestaruusviennin. TAI, joka sijoittui ensimmäiseksi samaan luokkaan viime vuonna 540 miljoonan Yhdysvaltain dollarin viennillä, jatkoi vakuuttavaa kasvua myös tänä vuonna.

Turkin ilmailuteollisuudesta

Turkish Aerospace Industries, kiinteät ja pyörivät siipilentokoneet miehittämättömistä ilma-aluksista ja avaruusjärjestelmistä ilmailun ja ilmailu- ja avaruusteollisuuden järjestelmien integroimiseen, Turkin teknologiakeskuksen kehittämiseen, modernisointiin, valmistukseen, integrointiin ja elinkaaritukeen; Se on ilmailun, avaruusteollisuuden ja puolustusalan globaalien toimijoiden joukossa.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar