Türksat 5A -viestintäsatelliitti laukaistaan ​​avaruuteen 30. marraskuuta

Türksat 5A -viestintäsatelliitti laukaistaan ​​avaruuteen 30. marraskuuta
Türksat 5A -viestintäsatelliitti laukaistaan ​​avaruuteen 30. marraskuuta

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu ilmoitti, että Türksat 5A -viestintäsatelliitti otetaan haltuunsa 2. lokakuuta, ja sanoi: "Satelliittimme laukaistaan ​​avaruuteen 30. marraskuuta".


Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu sanoi lausunnossaan, että heidän suunnitelmansa 5-A-satelliittia varten otettaisiin haltuunsa 2. lokakuuta ja että he halusivat laukaista sen avaruuteen 30. marraskuuta.

Korostaen, että prosessissa ei ole ongelmia, Karaismailoğlu sanoi: "Toivon, että laukaisemme sen avaruuteen 30. marraskuuta ja seuraamme sitä. Lisäksi kotimainen ja kansallinen satelliittityömme jatkuu nopeasti tällä kansallisella teknologiatoiminnalla. 6A-satelliittimme työt jatkuvat valtakunnallisesti ja paikallisesti tiloissamme oman henkilöstömme kanssa. Tavoitteenamme on laukaista satelliittimme avaruuteen vuonna 2022 ”, hän sanoi.

Karaismailoğlu totesi, että he aikovat laukaista Türksat 5B -satelliitin avaruuteen vuoden 2021 toisella neljänneksellä, "Kuten tiedätte, maa-, ilma- ja merisijoituksemme ovat suuren kehityksen ja vision tulos. Toivon, että teemme tämän myös avaruudessa ”, hän sanoi.

"Saamme kiinni tekniikasta ja maailmasta avaruudessa"

Turksat-satelliittimallikilpailu tulevaisuudessa, että Turkki on tärkeä vertailupiste avaruudessa Karaismailoğlu-ministeri, türksat, joka järjestettiin huomauttamalla, että tämä kilpailu on satelliittikilpailun viides malli, lopuksi sanomalla:

"On hämmästyttävää nähdä nuoruutemme jännitystä avaruuden ja ilmailun suuntaan. Viisi vuotta sitten alkanut kilpailu, jossa oli kolme 5 hengen joukkuetta, jatkuu tänään 18 joukkueen ja 149 ihmisen kanssa. Maassamme tapahtuu tietysti erittäin hyvää työtä, toivon, että saamme kiinni tekniikasta ja avaruudesta tulevasta maailmasta. "jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar