Bursa Irgandı -sillan matkajärjestely

Bursa Irgandı -sillan matkajärjestely
Bursa Irgandı -sillan matkajärjestely

Historiallinen Irgandı-silta Bursan Osmangazin alueella, maailman ensimmäinen basaarisilta, herää eloon pääkaupunkiseudun tekemien järjestelyjen avulla.


Irgandı Çarşılı -silta, joka on nähnyt Bursan historian 576 vuotta vastustamalla luonnonkatastrofeja ja sotia, valmistautuu olemaan matkailun suosikki. Silta tunnetaan ainoana siltana ottomaanien välillä ja jonka esimerkkejä on vain Italiassa ja Bulgariassa maailmassa. Silta on suosittu matkailukohde pääkaupunkiseudun väliintulolla. Suurin puute basaarisillassa, jossa isännöidään tällä hetkellä perinteisen kansantaiteen parissa työskenteleviä työpajoja, on pysäköintitilan puute turisteja kuljettaville kiertuebusseille. Tämä silta-käsityöläisten suuri huoli katoaa pääkaupunkiseudun kosketuksella. Turistibussien pysäköintialue rakennetaan Irgandı-sillan koillisjulkisivulle. Muut siltakauppiaiden vaatimukset täyttyvät nopeasti "tavalla, joka houkuttelee paikallisia ja ulkomaisia ​​matkailijoita". Kun opinnot on saatu päätökseen; Irgandı Çarşılı -silta kaksinkertaistaa arvonsa edelleen matkailupaikan kannalta.

Puhelu presidentti Aktaşilta

Bursan pääkaupungin kaupunginjohtaja Alinur Aktaş vieraili Irgandın historiallisella sillalla ennen tehtäviä töitä. Pormestari Aktaş, joka vaelsi sillan kauppoja kauppiaiden edustajien kanssa ja kuunteli vaatimuksia ja ongelmia, sanoi, että basaarisilta palauttaa vanhan viehätyksensä, kun tarvittavat toimet on tehty ja puutteet on korjattu. Pormestari Aktaş totesi, että Bursassa asuu kymmeniä historiallisia ja kulttuurisia esineitä ja että historiallinen Irgandı-silta on yksi niistä ja että historiallisella sillalla säilytetään perinteiset arvot, jotka on unohdettu. Pormestari Aktaş sanoi: "Meillä on täällä kalligrafeja. Eri taiteita esiintyy. Tässä mielessä kutsun maanmiehemme ja ne, jotka vierailevat Bursassa, hengittämään tätä ilmaa ”. Presidentti Alinur Aktaş korosti, että kauppiaat ottivat heihin yhteyttä basaarin sillan puutteiden vuoksi, joten vierailu tapahtui ja sanoi: "Tulimme byrokraattien kanssa ja teimme päätöksemme. Jos se on mahdollista, panemme pian täytäntöön basaarisillaa koskevat määräykset ”, hän sanoi.

Irgandı Çarşılı -sillalla, joka rakennettiin vuonna 1442 Gökdereen ja joka yhdistää Bursan Osmangazi- ja Yıldırım-kaupunginosat, on monia taidetaloja helmiäisistä laattatöihin.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar