Teollisuuden sillan risteyksestä tuli värikäs siruilla

Teollisuuden sillan risteyksestä tuli värikäs siruilla
Teollisuuden sillan risteyksestä tuli värikäs siruilla

Kocaeli Metropolitan Municipality, joka rakentaa risteyksiä siltojen kanssa, jotka antavat hengitystä liikenteelle monissa osissa kaupunkia, luo sekä viheralueita että visuaalista rikkautta maisemoimalla näille alueille. Maisemointityöt suoritti puisto- ja puutarhayksikkö Sanayi Köprülü -risteyksessä Kullarin alueella Başiskelen alueella. Osana maisemointia sillan risteys oli koristeltu värikkäillä siruilla.

KÄYTETTYJEN ERI VÄRIEN PIIRILEVYT


Työt sillan risteyksessä, jossa maisemointi valmistui, suoritettiin 6 tuhannen 22 neliömetrin alueella. Eri värejä hiutaleita ja kiviä käytettiin lisäämään elinvoimaa risteykseen. Tehdyllä työllä risteys ja sen ympäristö on rikastettu esteettisesti.

KASVINTA TEHTY

Työn puitteissa tehtiin myös ruohoa ja istutuksia sen varmistamiseksi, että alueella on vihreä ympäristö. Kentälle istutettiin 82 Akuba, 132 Tenax, 85 Boxwood, 117 Pitosporum, 69 Taflan, 61 Azalea, 16 Hydrangea, 288 ja Fire Thorn. Lisäksi asennettiin automaattinen kastelujärjestelmä 52 metrin aidan valmistamiseksi ja alueen pitämiseksi aina vihreänä.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar