Menteşen linja-autoasema saa sähköä auringolta

Menteşen linja-autoasema saa sähköä auringolta
Menteşen linja-autoasema saa sähköä auringolta

Menteşe Intercity -bussiterminaali tuotti 100 prosenttia heinä- ja elokuussa kulutetusta sähköstä itse rakenteeseen integroitujen aurinkopaneelien ansiosta ja säästää 68 500 TL.


Muglan pääkaupunkiseudun Hinge-alue sai 11 miljoonan TL: n investoinnit ja rakennukset, jotka integroitiin katon aurinkoenergiaan, ensin saranoituun Turkin Intercity-bussiterminaaliin vastaamaan heinä- ja elokuussa kulutetun energian kattoon, kunnan budjettiin ja vaikuttamaan merkittävästi ympäristöön. Tuottaen 34 38 kWh sähköä heinäkuussa ja 32 28 kWh sähköä integroidusta katosta elokuussa, Menteşe Intercity -linja-autoasema kuluttaa 100 68 kWh sähköä heinäkuussa ja 500 XNUMX kWh elokuussa. Kiitos aurinkopaneelien, jotka tuottavat XNUMX prosenttia kulutetusta energiasta, säästettiin XNUMX XNUMX TL.

Presidentti Gürün; "Muglan arvoinen, tuotamme näyteprojekteja Turkissa"

Muğlan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Dr.Magla Metropolitanin kunnanjohtaja Dr. Osman Guren innovatiiviset, esimerkilliset projektit ja palvelut, jotka pysyvät ajan tasalla Turkissa, sanoivat olevansa ylpeitä ja iloisia voidessaan toteuttaa.

Presidentti Gürün; ”Muğla on täydellinen kaupunki, jossa äiti-luonto toimii anteliaimmin, vihreällä ja sinisellä ainutlaatuisella ja hedelmällisellä maallaan se saa tuottajansa hymyilemään. Mukin toinen piirre on, että se on onnekkaampi maakunta kuin muut kaupungit aurinkoaikana. Tästä syystä meillä on aurinkopaneeleja teurastamossamme Menteşen alueella, Menteşe Intercity -bussiasemamme katolla, Bodrum Konacık -palvelurakennuksen ja Bodrumin linja-autoaseman katolla, joka on valmistumassa. Muuntamalla aurinkoenergia sähköksi suojelemme sekä ympäristöämme että budjettiamme. Kun Bodrumin Intercity-linja-autoaseman katto otetaan käyttöön, aurinkopaneeleista saa asennettua tehoa 1087 kWh koko maakunnassa. Laitoksemme, jotka tuottavat energiaa auringosta, joka on yhtä suuri kuin noin 1000 kotitalouden vuotuinen sähkönkulutus, tuottavat noin miljoonan TL taloudellisen hyödyn kunnallemme budjettiin. sanoi.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar