Ankara Sivas YHT Line on saavuttanut viimeisen vaiheen

Ankara Sivas YHT Line on saavuttanut viimeisen vaiheen
Ankara Sivas YHT Line on saavuttanut viimeisen vaiheen

Suurin osa rautatie-asennuksista on saatu päätökseen suurnopeusjunalinjalla, mikä vähentää Ankaran ja Sivasin välisen kuljetusmatkan, joka on yhteensä 440 kilometriä, 2 tuntiin. Koronavirusepidemiasta (Covid-19) huolimatta työtä ei keskeytetä, vaikka projekti on tarkoitus saada päätökseen vuoden 2020 loppuun mennessä.


Sivas-Ankaran suurnopeusjunalinja lyhentää kuljetuksen kahteen tuntiin. Istanbulin ja Sivasin välillä on 2 tuntia. Mukavan ja pätevän matkan tarjoavan suurnopeusjunahankkeen kokonaisinvestointikustannukset ovat 5 miljardia 9 miljoonaa TL.

Turkin tasavallan valtion rautatiet (TCDD), suurnopeusjunayhteydet jakavat sosiaalisen median tilinsä kanssa lyhyen videon.

Kartta Ankara Sivas suurnopeusjunaajutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar