Vierailu BAKKA: sta Ankaran logistiikkakeskukseen

Vierailu BAKKA: sta Ankaran logistiikkakeskukseen
Vierailu BAKKA: sta Ankaran logistiikkakeskukseen

Länsi-Mustanmeren kehitysviraston tutkimukset alueen investoinneista ja kehityksestä jatkuvat. Tässä yhteydessä tutkitaan yksityiskohtaisesti erilaisia ​​mahdollisia sijoitusasioita alueella.


BAKKA on tehnyt heinäkuussa yli 81 henkilökohtaista ja online-haastattelua heinäkuussa aloitetuissa töissä, joiden mukaan alueelle on perustettava logistiikkakeskus Filyos Valley -hankkeen mukaisesti, jonka odotetaan ohjaavan Zonguldakin, Bartınin ja Karabükin maakuntien muodostaman TR40-läntisen Mustanmeren alueen taloudellista kehitystä lähitulevaisuudessa. ja järjestettiin tekninen matka.

BAKKA teki tähän suuntaan teknisen vierailun Ankaran logistiikkakeskukseen 14. syyskuuta 2020 tutkiakseen esimerkkejä hyvistä käytännöistä ja jakamaan kokemuksia Logistiikkakeskuksen tutkimus- ja toteutettavuusraportin tutkimuksen puitteissa. Vierailun aikana, jonka mukana oli myös Zonguldakin siirtoverkonhaltija, saatiin viranomaisilta tietoja Ankaran logistiikkakeskuksen hallintorakenteesta, toiminnasta ja kapasiteetista, ja huomioitiin mielipiteitä ja ehdotuksia alueellemme suunnitellulle logistiikkakeskukselle. Arviointeja tehtiin alan tulevaa ennustetta varten.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar