DS oli toisessa Kalamış'ıyla French Openin kolmannessa näyttelytilassa Turkissa Istanbulissa

DS oli toisessa Kalamış'ıyla French Openin kolmannessa näyttelytilassa Turkissa Istanbulissa
DS oli toisessa Kalamış'ıyla French Openin kolmannessa näyttelytilassa Turkissa Istanbulissa

Tytäryhtiö Turkissa Koluman Monde Motor Vehicle Trade and Industry Inc. ranskalaisen luksusautomerkin DS edustama, jatkaa investointejaan ilman taukoa. DS avasi ensimmäisen myymälänsä Istanbulissa vuonna 2018 ja toisen myymälänsä Ankarassa viime toukokuussa, ja nyt se alkoi toimia nimellä "DS Store Istanbul Anatolia" nimellä Kalamissa, joka on yksi Istanbulin arvostetuimmista alueista. Istanbulin toinen näyttelytila ​​DS Kalamış on varustettu edistyneimmällä tekniikalla 400 neliömetrin alueella ylellisyyttä uhraamatta. Jos DS Kalamış Store -asiakkaat haluavat kokea malleja, he voivat testata autoja 24 tunnin aikana.

"İzmir Showroom avataan joulukuussa"


Koluman Holdingin tytäryhtiö Monde Motorlu Araclar A.Ş. Hallituksen varapuheenjohtaja Altuğ Erciş ilmoitti myyvänsä 8 DS-yksikköä vuoden kahdeksan ensimmäisen kuukauden aikana, mukaan lukien epidemia, ja sanoi: "Kalamışissa avatussa kolmannessa näyttelytilassamme myymme tällä hetkellä kahta erilaista mallia, DS-370 ja DS-7 Crossback. Huhtikuusta 3 Turkkiin tulee tyylikäs, tehokas ja kunnianhimoinen sedanimalli, jolla on hienostunut linja DS-2-linjamme. DSR on yksi Euroopasta, joka kasvaa yhdessä kolmen ylellisyystuotemerkkimme kanssa. Tämä malli on nousussa Turkissa. Kolumanina jatkamme investointeja DS: ään, joka edustaa ranskalaista ylellisyyttä autoteollisuudessa, avaamalla näyttelytilan Izmirissä joulukuussa. "Jatkamme investointeja eri kaupunkeihin vuosina 2021 ja 9", hän sanoi.

"Ei peruutusta SCT-säännöllä"

Erciş totesi, että uusi SCT-asetus ja valuuttakurssivaihtelut aiheuttivat hintojen nousua etenkin luksussegmentissä. "Erciş sanoi:" Maassamme myydyistä 10 autosta 6 on maahantuotua mallia. Uusi vaihtotaseen alijäämää ja valuuttakursseista johtuvia kustannuksia alentava uusi SCT-asetus nosti luksussegmentin hintoja. Asiakkaamme, jotka olivat maksaneet DS: n ostamisesta ennakkoon ja odottivat ajoneuvojaan, eivät peruuttaneet ostojaan SCT-eron vuoksi. Tämä on osoitus kiinnostuksestamme tuotemerkkiin ”.

"Premium-segmentti ei hylkää"

Erciş huomautti myös, että automyynti rikkoi ennätyksiä kahden viime kuukauden aikana normalisointiprosessin ja lykättyjen vaatimusten esittämisen myötä, ja sanoi: "Autojen myynnin odotetaan loppuvan tänä vuonna 650-700 tuhannen tasolla, ellei saatavana ole uutta epidemiauhkaa. Premium-segmentti puolestaan ​​valmistuu tänä vuonna ilman tappiota edellisvuoteen verrattuna huolimatta SCT-sääntelystä ja valuuttakurssin noususta.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar