Pääoma valmiina toimintaan

Pääoma valmiina toimintaan
Pääoma valmiina toimintaan

Ankaran pääkaupunkiseudun kunta on saanut päätökseen joka vuosi 16. – 22. Syyskuuta järjestettävän Euroopan liikkuvuusviikon valmistelut, joka kannustaa kaupunkeja ja kuntia toteuttamaan ja tukemaan kestäviä liikennemuotoja. Viikon avainkokouksen, jolloin tapahtumat pidetään verkossa pandemian takia, pitää keskiviikkona 16. syyskuuta Ankaran pääkaupungin kaupunginjohtaja Mansur Yavaş.


Ankaran pääkaupunkiseudun kunta järjestää tapahtumasarjan seitsemän päivän ajan 16.-22. Syyskuuta pidettävässä "Euroopan liikkuvuusviikolla".

Tapahtumat, joissa työpajoja, koulutustilaisuuksia, haastatteluja ja seminaareja pidetään verkossa pandemian takia, alkavat keskiviikkona 16. syyskuuta Ankaran pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajan Mansur Yavaşin lehdistötiedotteella, jossa ilmoitetaan viikon tarkoitus ja laajuus.

PÄÄkaupungit menevät työskentelemään polkupyörällä

Tämän vuoden Euroopan liikkuvuusviikon teema, johon osallistuu kaksituhatta 48 kaupunkia 30 maasta, on "Zero Emission Mobility for All". "Kestävän kaupunkiliikenteen työpaja", "Turvallinen pyöräilykoulutus", "Pyöräilyn edut liikenteessä" ja "Terveet askeleet ja polkimet -keskustelu" järjestetään kiinnittämään huomiota päästöttömyyteen ja polkupyörien käyttöön kaupungissa koko viikon ajan.

Pääkaupungin vapaaehtoiset pyöräilijät menevät myös työpaikoilleen maanantaina 21. syyskuuta polkupyörällä tapahtumalla “Menen töihin polkupyörällä - pyörällä töihin”. Valokuvat ja lyhyet videot, jotka he ottavat tien päällä, lähetetään hashtagille "# isebicyclelegidiyorum- # biketowork". Pääkaupungin kansalaisten kuvat julkaistaan ​​pääkaupunkiseudun verkkosivustoilla, sosiaalisen median tileillä ja kaupunkinäytöillä.

Viikon ohjelma on seuraava:

  • 16. syyskuuta keskiviikko "Ankaran pääkaupungin kunta Mansur Yavaşin lehdistötiedote"
  • 17. syyskuuta torstai "Kestävän kaupunkiliikenteen työpaja"
  • 18. syyskuuta perjantai "Terveet askeleet ja pedaalit puhuvat"
  • 19. syyskuuta lauantai "Turvallisen polkupyörän harjoittelu"
  • 20. syyskuuta sunnuntai "Pyöräilyn edut liikenteessä"
  • Maanantai 21. syyskuuta "Menen töihin pyörällä - Pyörä työhön -tapahtuma"


jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar