Teknofestin palkinto opiskelijoiden kehittämälle Alatay-nimiselle sähkömobilelle

Teknofestin palkinto opiskelijoiden kehittämälle Alatay-nimiselle sähkömobiilille
Teknofestin palkinto opiskelijoiden kehittämälle Alatay-nimiselle sähkömobiilille

Pamukkalen yliopiston (PAU) ATAY-tiimi voitti toisen palkinnon kotimaisten tuotteiden kannustinluokassa Alatay-nimisillä sähköajoneuvoillaan Efficiency Challenge Electric Vehicle Races -tapahtumissa, jotka järjestettiin ilmailu-, avaruus- ja teknologiafestivaalin (TEKNOFEST) 2020 puitteissa TÜBİTAKin johdolla.


Turkki Technology Team -säätiö ja teollisuus- ja teknologiaministeriö toimeenpanovallassa; Tavoitteena on muuttaa #milliteknolojihamle yhteiskunnasta, joka tuottaa Turkin tekniikkaa iskulauseella, Turkin johtavat teknologiayritykset, julkiset laitokset, mediaorganisaatiot ja toteutettu yliopiston TEKNOFEST 2020 Efficiency Challenge Electric Vehicle Racingin tuella.

Vuonna 2020 järjestetyssä kilpailussa TEKNOFEST 21 eri teknologialuokkaan kattoi 81 maakuntaa Turkissa, hakemuksen teki 20 tuhatta 197 joukkuetta. Vaihtoehtoisen energian sähköajoneuvot; Järjestö, jossa se kilpaili kahdessa eri kategoriassa, kuten sähkömoottori (Battery Electric) ja hydromobiili (vetyenergia), pidettiin Kocaeli Körfezin kilparadalla 1.-6. Syyskuuta.

TEKNOFEST 2019 Efficiency Challenge Electric Vehicles "Domestic Product Promotion" -kategoriassa hänen ELEKTROMOBILE-työkalullaan Alatay Turkey, joka saavutti kolmannen ATAY-joukkueen siirtymällä korkeammalle menestykselle tänä vuonna, hän onnistui tulostamaan 20 turkkilaisen finalistin nimet toiseksi. Atay-tiimi samaan aikaan; Hän sai "edistäminen ja levittäminen kannustin" -palkinnon erinomaisista ponnisteluistaan ​​sähköajoneuvokilpailujen edistämiseksi ja tietoisuuden lisäämiseksi yhteiskunnassa.

Lisäksi PAÜ ATAY Autonomous Team Alatay-nimisellä ajoneuvollaan; TEKNOFEST 2020 -tapahtuman puitteissa hänestä tuli yksi 7 joukkueesta, joista kaksi oli lukiolaista ja 10 eri yliopistoja, kilpailemassa Robotaxi Autonomous Vehicle -kategoriassa viimeisissä kilpailuissa, jotka pidettiin 2020.-2. Syyskuuta 15. 17 joukkuetta, jotka onnistuivat läpäisemään tekniset tarkastukset, kilpailivat finaalissa. TEKNOFEST Robotaxi -autojen autonominen ajoneuvo -kategoriassa, joka kannustaa osallistujia hankkimaan osaamista autonomisten ajoneuvotekniikoiden, alkuperäisen suunnittelun, algoritmien ja raportoinnin alalla, PAU ATAY Autonomous Team kilpaili menestyksekkäästi finaaleissa.

Vararehtori Prof. DR. Kutluhan: "Pyrkimyksemme kasvattaa nuoria, jotka tarttuvat tulevaisuuden teknologiasuuntauksiin ja ohjaavat teknologian kehitystä projekteillaan, jatketaan tästä lähtien."

Digitaalisilla alustoilla TEKNOFEST 2020 -tapahtumassa järjestettyjen kilpailujen seuraamisen jälkeen vararehtori prof. DR. Ahmet Kutluhan sanoi: "Olemme ylpeitä ja iloisia voidessamme osallistua useampien joukkueiden kanssa eri kategorioihin tänä vuonna viime vuoden TEKNOFESTillä saadun kokemuksen avulla, mikä on antanut merkittävän panoksen maamme kansalliseen teknologiseen muutokseen ja jonka avulla nuoret voivat toteuttaa unelmansa. Projektisuuntautunut työ on välttämätöntä koko maailmalle siinä vaiheessa, kun olemme tänään saavuttaneet. Nykyään, kun tietoihin on helppo pääsy, pätevän työvoiman kokoaminen yhteisen tarkoituksen ympärille monialaisen työn kanssa ja olemassa olevan tiedon muuttaminen projektiksi on ikämme välttämätöntä. Se on meille erittäin iloinen nähdessämme, että opiskelijamme työskentelevät yhdessä näiden periaatteiden ja tavoitteiden mukaisesti. Pamukkale University ja Pamukkale Teknokent A.Ş. Uskon vakaasti, että pyrkimyksemme kasvattaa nuoria, jotka tarttuvat tulevaisuuden teknologiasuuntauksiin ja ohjaavat hankkeilla maamme kotimaista ja kansallista merkitystä, jatkavat nykyäänkin. Seuraamalla opiskelijoiden kamppailuja Internetissä, jaoimme heidän innostuksensa. Onnittelen kaikkia TEKNOFEST-kisoissa kilpailevia joukkueitamme, heidän konsulttejaan ja tiimin jäseniä ja toivotan heille jatkuvaa menestystä. "

Tuhannet nuoret Turkin ja kriisiryhmän kannalta kriittisillä teknologia-alueilla maamme muuttui teknologiaa ja hyvin koulutettuja nuoria tuottavaksi yhteiskunnaksi, jonka tavoitteena on edistää TEKNOFEST 2020 -tapahtumaa. Se päättyy loppukilpailuihin ja palkintoseremonioihin, jotka pidetään Gaziantepin lentokentällä 22.-27. Syyskuuta 2020.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar