Nakanihon Air tilaa Airbus H215 Heavy Helicopterin

Nakanihon Air tilaa Airbus H215 Heavy Helicopterin
Nakanihon Air tilaa Airbus H215 Heavy Helicopterin

Nakanihon Air, yksi Japanin suurimmista helikopterioperaattoreista, määräsi raskaan H215-helikopterin lisäämään kapasiteettiaan julkishallinnossa ja lentotoiminnassa.


"Odotamme innolla Airbusin tehtäväksi todistettua helikopteria H215, joka tukee laaja-alaista toimintaamme Japanissa", Nakanihon Airin puheenjohtaja Taku Shibata kertoi. "Uskomme, että H215 tarjoaa tarvitsemamme paremman tarkkuuden ja vakauden, mikä paitsi lisää tehtävien valmiutta myös parantaa laivastomme kapasiteettia. Olemme iloisia voidessamme viedä tämän kumppanuuden Japanin Airbus Helicopters -tiimin kanssa askeleen pidemmälle ymmärtämällä tarpeitamme ja tukemalla toimintojamme monien vuosien ajan. " sanoi.

Nakanihon Air, jolla on tällä hetkellä 45 Airbus-helikopteria, on erikoistunut toimintoihin, joihin kuuluvat ensiapupalvelut, sähköinen uutisten kerääminen sekä matkustajien ja tavaroiden kuljetus Japanissa. Lentoliikenneyhtiöllä on myös Airbusin hyväksymä huoltokeskus H135-helikoptereille, ja operaattorin olemassa olevan Super Puma -laivaston yleiset tarkastukset tehdään valmistajan Koben huoltolaitoksessa.

Japanin Airbus-helikoptereiden toimitusjohtaja Guillaume Leprince: "Olemme iloisia voidessamme tukea Nakanihon Airin kasvavaa liiketoimintaa. "Tällä H215: n ensimmäisellä tilauksella kiitämme sinua suuresti siitä, että osoitit heidän luottamuksensa pitkäaikaiseen suhteeseemme", hän sanoi. "H215-helikopteri, 4-akselinen kaksisuuntainen digitaalinen autopilottijärjestelmä lasihytissä, helpottaa miehistön työmäärää ja parantaa samalla operaation tehokkuutta ja turvallisuutta. Olemme varmoja, että H215 on arvokas Nakanihon Airille ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, jonka he ovat odottaneet. " sanoi.

Kaksimoottorinen, raskaaseen käyttöön tarkoitettu helikopteri H215 kuuluu Super Puma -helikopteriperheeseen, joka tunnetaan korkeasta saatavuudesta, suorituskyvystä ja kilpailukykyisistä käyttökustannuksista. Uusimmalla tekniikalla varustettu helikopteri koostuu kahdesta versiosta, joista toinen on suunniteltu monikäyttöiseen toimintaan ja toinen ilma- ja julkisen palvelun tehtäviin.

Tällä hetkellä siviilioperaattorit, julkiset operaattorit ja puolustusministeriö käyttävät Japanissa 28 Super Puma -perheen helikopteria erilaisiin etsintä- ja pelastusoperaatioihin, rannikkovartiosto-operaatioihin ja palontorjuntaan sekä yksityisen ja kaupallisen ilmailun sekä kaupallisen lentoliikenteen tehtäviin.

Hibya-uutistoimistojutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar