Missä on Çambaşın ylätasanko Ordun maakunnassa ja miten mennä?

Missä on Çambaşın ylätasanko Ordun maakunnassa ja miten mennä?
Missä on Çambaşın ylätasanko Ordun maakunnassa ja miten mennä?

Çambaşı-tasangolla on ominaisuus olla yksi maamme laajimmista ja suurimmista lähteistä. Ordu-Çambaşı Plateau: Se on 58 km. Ordu-Çambaşı -hiihtokeskus: 54 km. Tie on auki 12 kuukautta vuodessa, eikä kuljetusongelmia ole.

Çambaşı Plateau


Se on yksi Mustanmeren alueen tärkeimmistä tasangoista. Se on luonnon kauneutta ja ominaisuuksia, jotka eivät ole käytettävissä matkailulle sekä kesällä että talvella. 1,850 m merenpinnan yläpuolella. Korkealle tasangolle pääsee asfalttiä pitkin, joka muodostaa Ordu - Kabadüz - Çambaşı -reitin. On olemassa kaksi modernia hotellia ja ravintolaa. Basaari, markkinat,
On piknikpaikkoja ja ravintoloita. Se on upea luonnon kauneudellaan. Tällä alueella on mahdollista harrastaa kaikkia luontourheilulajeja ammattimaisesti. Suuri osa rannikkoalueen väestöstä menee tälle tasangolle kesällä. 61 km kaupungista. Tällä tasangolla etelässä on muutama taimenenviljelylaitos. Se on yksi maamme laajimmista tasangoista 72 oban ja 100 tuhannen decare-alueen kanssa.

Kaupungin ja tasangon välillä on säännöllinen minibussiliikenne. Sähkö ja puhelin ovat käytettävissä tasangolla. Siellä on ruokakauppa, teurastaja, liharavintoloita, terveyskeskus ja santarmien asema.

Çambaşı-hiihtokeskus

Çambaşı-hiihtokeskuksen rakennustyöt aloitettiin vuonna 2010 Kabadüzin alueen rajoissa. Hallinto ja palvelurakennus, kahvila ja sosiaalitilat otettiin käyttöön vuonna 2017.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar