Ministeri Karaismailoğlu osallistui TCDD: n 164. vuosipäivän juhlaohjelmaan

Ministeri Karaismailoğlu osallistui TCDD: n 164. vuosipäivän juhlaohjelmaan
Ministeri Karaismailoğlu osallistui TCDD: n 164. vuosipäivän juhlaohjelmaan

TCDD: n 164. vuosipäivän vuoksi liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu antoi lehdistölle julkilausuman 23.09.2020 Ankaran aseman kentällä sijaitsevassa tornipuutarhassa. Juhlaohjelmassa olivat läsnä liikenteen ja infrastruktuurin varaministerit, TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun, TCDD: n Taşımacılık AŞ: n pääjohtaja Kamuran Yazıcı.


Karaismailoğlu sanoi, että TCDD on yksi tärkeimmistä tuotemerkeistä maailmassa rahti- ja matkustajaliikenteessä, "Meistä tulee alueemme logistiikan supervoiman, uuden Silk Roadin tärkein ylitys. Toteutamme nämä kaikki TCDD: n kokemuksella, voimalla ja halulla. " hän puhui.

Karaismailoğlu, joka totesi tasavallan 100-vuotispäivänä omaksuvan iskulauseen "Neulomme kotimaan rautaverkoilla kaikilta puolilta" suuremmalla innostuksella.

”Saavutamme paljon korkeammat tavoitteet presidenttimme johdolla. Koska olemme Turkin luotettavin kuljetusbrändi ja siitä tulee Euroopan matkustajia eniten kuljettava rautatabrändi, haluamme tarjota pääsyn pikajuniin kaikkiin maamme suurimpiin kaupunkeihin. Haluamme olla johtava rahti-, logistiikka- ja tavaraliikennealalla sekä luoda Euroopan johtavia kokemus- ja kulttuurikeskeisiä matkailulinjoja pikalinjoilla. Lisäksi luomme tarvittavan rakenteen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua asiakastyytyväisyystapojemme avulla.

"Olemme palvelleet 2009 miljoonaa kansalaista YHT-linjalla vuodesta 53"

Ministeri Karaismailoğlu huomautti, että rautateiden kasvuvauhti on pysähtynyt 1940-luvulta lähtien.

Karaismailoğlu selitti, oliko tämä tilanne hyväksyttävä? Selittäen, että rautatiet jätettiin laiminlyöntiin visio- ja suunnittelupuutteiden vuoksi. Ei tietenkään. Kuljetimme rautateitä vuodesta 2003 lähtien. 18 vuoden vallan aikana vietiin kiskomme jokaiseen maan pisteeseen ja toteutimme nopeiden junien kanssa kuljetusvallankumouksen, mikä lisäsi kapasiteettiamme henkilö- ja tavaraliikenteessä monta kertaa. " käytti ilmaisua.

Kansallinen liikenne- ja infrastruktuuripolitiikka tavara- ja matkustajarautateiden mukaisesti toisella kaudella, mikä osoittaa, että Karaismailoğlu, Turkki ilmoitti aloittaneensa kunnostushankkeen käyttämättömien linjojen ympärillä.

Karaismailoğlu huomautti, että he ylittivät Bosporinsulun kiskoilla ja liittivät Aasian ja Euroopan rautateitse, ja tekivät seuraavan arvion:

- Olemme laatineet tulevaisuuden tiekartan logistiikkaprojekteillamme, jotka on integroitu kaikkiin liikennemuotoihin. Vuodesta 2003 tehdyllä 162,6 miljardin liiran rautatieinvestoinnillamme pidennämme linjapituuden 10 tuhannesta 959 kilometristä 13 tuhanteen 836 kilometriin. Lisäksi esiteltiin maallemme suurnopeusjuna. Olemme palvelleet 2020 miljoonaa kansalaista vuodesta 246 lähtien YHT-linjalla, joka on saavuttanut 2009 kilometriä vuoteen 53 mennessä. "

Puheen jälkeen TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun esitteli uuden sukupolven miniatyyrisuunnittelijan Ahmet Faruk Yılmazin tekemän pienoiskuvan ministeri Karaismailoğlulle ja kuvasi TCDD: n 164 vuoden matkaa.

Ministeri Karaismailoğlu tuli yhdessä TCDD: n henkilöstön kanssa 164. vuosipäivän muistoksi pidetyssä muistokuvassa.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar