Mamakin kunta ottaa palvelukseen 50 poliisia

Mamakin kunta ottaa palvelukseen 50 poliisia
Mamakin kunta ottaa palvelukseen 50 poliisia

Voidakseen työskennellä Mamakin kunnassa virkamiesten lain nro 657 mukaisesti. Kunnan poliisiasetuksen mukaisesti poliisi määrätään jäljempänä määriteltyihin avoimiin tehtäviin edellyttäen, että heillä on arvonimi, luokka, palkkaluokka, lukumäärä, pätevyys, KPSS-pistetyyppi, KPSS-perustulos ja muut ehdot.


SOVELTAMISEN YLEISET JA ERITYISOMINAISUUDET:

Edellä mainitut yleiset ja erityisedellytykset, joita on noudatettava edellä mainituissa kunnamme vapaista poliisikadereista tehtävissä hakemuksissa, on esitetty.

1. HAKEMUKSEN YLEISET EDELLYTYKSET:

Ehdokkaiden, jotka hakevat nimitettäväksi ilmoitettuihin avoimiin poliisikuolleisiin, on täytettävä seuraavat yleiset ehdot, jotka mainitaan virkamiehistä annetun lain nro 657 48 §: n A kohdassa.

  • a) Turkin kansalainen.
  • b) Ei pidä riistää julkisia oikeuksia.
  • c) Vaikka Turkin rikoslain 53 artiklassa määritellyt määräajat ovat kuluneet; Rikokset valtion turvallisuutta vastaan, vaikka vankeusrangaistus tai armahdus vuoden tai kauemmin tahallisesta rikoksesta, perustuslaillista järjestystä ja sen toimintaa vastaan ​​tehdyt rikokset, kavallus, kiristys, lahjonta, varkaus, petos, petos, luottamuksen väärinkäyttö, petollinen olla tuomimatta konkursseista, tarjouksen väärentämisestä, rikoksen toteuttamisesta, rikoksen omaisuuden pesusta tai salakuljetuksesta
  • d) miespuolisten ehdokkaiden sotilaallisesta asemasta; jolla ei ole mitään tekemistä asepalvelun kanssa tai jolla ei ole saavutettu asevelvollisuuden ikää, tai jos se on saavuttanut asevelvollisuuden ikän, se on toiminut aktiivisessa asepalvelussa tai siirretty tai siirretty varaluokkaan.
  • e) Hänellä ei ole mielenterveyttä tai fyysistä vammaa, joka voi estää häntä suorittamasta velvollisuuttaan jatkuvasti.
  • f) Täytä muut ilmoitettuihin tehtäviin haettavat hakemusvaatimukset.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄjutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar