Lexuksesta tulee 77. Venetsian kansainvälisen elokuvafestivaalin virallinen ajoneuvojen sponsori

Lexuksesta tulee 77. Venetsian kansainvälisen elokuvafestivaalin virallinen ajoneuvojen sponsori
Lexuksesta tulee 77. Venetsian kansainvälisen elokuvafestivaalin virallinen ajoneuvojen sponsori

Lexus, lifestyle-brändi; Siitä tuli 77. Venetsian kansainvälisen elokuvafestivaalin virallinen autosponsorimerkki heijastamaan intohimoaan elokuvamaailmaan, luovuuteen ja innovaatioihin. Lexus järjestettiin neljännen kerran peräkkäin tässä järjestössä, johon osallistui maailmankuuluja nimiä.


Lexuksen edistyksellinen tekniikka, korkealaatuinen käsityö ja muotoilu taas saivat Venetsian elokuvamaailman tunnettujen ja korkean profiilin nimien ihailun. Ensiluokkainen valmistaja osallistui festivaaliin 300 mallilla, mukaan lukien täysin sähköinen malli UX 36e ja sen uusi ikoninen malli LC Convertible.

Venetsian kansainvälinen elokuvafestivaali tuo esiin synergian elokuvien kyvyn tehdä vaikutuksen ja innostaa yleisöä ja Lexuksen halun tarjota upeita kokemuksia asiakkailleen. Molemmat keskittyvät korkealaatuiseen käsityötaitoon ja kehittyneen tekniikan käyttöön, mutta Lexuksen tavoitteena on myös innostaa luovuutta ja innovaatioita menemällä autoteollisuuden ulkopuolelle.

Lexus ajoneuvojen virallisena sponsorina; Hän seurasi näyttelijöitä, näyttelijöitä, elokuvantekijöitä ja arvostettuja vieraita festivaalilla. UX 300e: n ja LC Convertible -tuotteen ohella organisaatioon osallistui myös Lexuksen hybridimoottoreilla varustettu maastoautojen tuotevalikoima, ES-luksussedan ja LC-superkupee. Nimet kuten Cate Blanchett, Elodie, Marracash, Anna Foglietta, Matt Dillon ja Ludivine Sagnier osallistuivat festivaalille.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar