Ladik Akdağ -hiihtokeskus valmistautuu talvikauteen uusilla investoinneilla

Ladik Akdağ -hiihtokeskus valmistautuu talvikauteen uusilla investoinneilla
Ladik Akdağ -hiihtokeskus valmistautuu talvikauteen uusilla investoinneilla

Ladik Akdağ -hiihtokeskus valmistautuu talvikauteen Samsunin pääkaupunkiseudun uusilla investoinneilla. Keskuksen kuljetusinfrastruktuuritöiden valmistuttua kunta rakentaa myös uutta kahvilaa alueelle.
Ladik, yksi Samsunin turistialueista, kehittää edelleen pääkaupunkiseudun infrastruktuuripalveluita. Piirissä keskeneräiseksi jätetyn häähallin rakentamisen valmistunut Samsunin pääkaupunkikunta jatkaa viherrakentamistaan ​​Ambarköyssä. Piirin 53 piirin tieongelmat valmistuvat vuoden 2021 loppuun mennessä.


Pääkaupunkiseudun kunta, joka pyrkii voimakkaasti lisäämään alueen matkailupotentiaalia, pitää Akdağ-hiihtokeskusta erittäin tärkeänä. Akdağin hiihtokeskus, 87 km: n päässä Samsunista, on 1900 metrin korkeudessa, houkuttelee matkailijoiden huomiota talvella 1360 metrin radan pituudella, 16 mastolla ja 84-paikkaisella tuolihissillä.

Pääkaupunkiseutu, joka jatkaa lisäinvestointeja, jotta Akdağin hiihtokeskus palvelee matkailijoita paitsi talvella myös kesällä, on saattanut loppuun jäljellä olevan 7 metrin tien rakentamisen kunnostamalla 800 kilometrin tien, joka tarjoaa keskustan alueelle. Hiihtokeskuksen maisemointi uudistettiin, 4 neliömetrin pysäköintialue asfaltoitiin ja wc: t ja lavuaarit laajennettiin.

Rakenteilla oleva moderni kahvila valmistuu vuoden loppuun mennessä. Uudessa 300 neliömetrin kahvilassa on myös moskeija. Pääkaupunkiseudun kunta johtaa kahvilaa.

Akdağ-hiihtokeskus, jonka kävijämäärä on kaksinkertaistunut viime vuonna, tulee houkuttelevammaksi uusilla investoinneilla. Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Mustafa Demir totesi, että Ladikilla on merkittäviä etuja matkailun kannalta, että he jatkavat matkailuinvestointejaan alueella.

Presidentti Demir totesi, että hiihtokeskuksen vetovoima on alkanut kasvaa, "Viime vuoden kävijämäärä on kaksinkertaistunut vuoteen 2018 verrattuna. Lisäämme vierailijoiden määrää täällä tekemillämme uusilla investoinneilla. Ladik Akdağista on vähitellen tulossa Mustanmeren alueen hiihtomatkailukeskus. Tuomme tänne uuden kahvilan. Valmistamme ja avaamme sen talvikauteen asti. Laajensimme ja uusimme olemassa olevat wc: t ja lavuaarit. Lisäsimme liikennemukavuutta päällystämällä puolivälissä 800 metrin tien pysäköintialueilla. Haluamme, että tämä paikka palvelee paitsi talvikaudella myös kesällä. Siksi muutamme kesäkuukausina ”.

Pormestari Mustafa Demir totesi pyrkivänsä hyödyntämään alueen matkailuetuja parhaalla mahdollisella tavalla ja tuomaan ne talouteen, "Matkailu on tarkka ja vaikea työ, jolla on visio. Se on alue, jonka on oltava hyvin tiedossa, mitä, miten ja milloin se tehdään tietyn suunnitelman puitteissa. Jos et tee investointeja oikeaan aikaan ja oikealla tavalla, voit alentaa nykyistä matkailun arvoa. Ihmisillä on oltava vetovoima tulla. Kehitämme Ladikia ulkomaisten matkailijoiden silmin. "Asetamme kohteet oikein ja teemme tarjouksia vastaavasti."jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar