Corona-järjestely työajoista Ankarassa!

Corona-järjestely työajoista Ankarassa!
Corona-järjestely työajoista Ankarassa!

Ankaran kuvernööri teki joitain muutoksia kuvernöörin alaisuudessa olevien laitosten työaikaan koronavirusepidemian leviämisen minimoimiseksi. Muutoksilla pyrittiin vähentämään epidemian tiheyttä ja siirtonopeutta kontrolloidun sosiaalisen elämän puitteissa.


Elokuun 19. päivänä julkaistulla presidentin kiertokirjeellä, joka sisältää lisätoimenpiteitä julkisille työntekijöille Covid-26-epidemian leviämisen minimoimiseksi, periaate, että joustavia työmenetelmiä, kuten etätyö ja vuorottelu, voidaan soveltaa julkisten laitosten ja organisaatioiden työntekijöihin heidän työsuhteestaan ​​riippumatta.

Tässä yhteydessä tehtiin joitain muutoksia hallintoneuvostoon kuuluvien instituutioiden työaikaan. Muutoksen avulla pyrittiin vähentämään ihmisten tiheyttä hallitun sosiaalisen elämän puitteissa ja siten kontrolloimaan epidemian leviämisnopeutta.

Toimielinten työajat, jotka liittyvät tehtyyn päätökseen Sitä sovelletaan neljällä eri tavalla: klo 08.00-17.00, 08.30-17.30, 09.00-18.00, 10.00-19.00. Laitokset ja työajat, joissa työaikaa muutetaan, ovat seuraavat:jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar