Keltepen hiihtokeskus tarjoaa Four Seasons -palvelun

Keltepen hiihtokeskus tarjoaa Four Seasons -palvelun
Keltepen hiihtokeskus tarjoaa Four Seasons -palvelun

Karabükin kuvernööri Fuat Gürel tutki suunniteltavia investointeja hiihtomatkailun monipuolistamiseksi ja palvelujen tarjoamiseksi Karabük Keltepe -hiihtokeskuksen kaikkina vuodenaikoina, ja arvioi mukana olevan valtuuskunnan kanssa.


Kuvernööri Fuat Gürel seurasi provinssin yleiskokouksen puheenjohtaja Hasan Yıldırım, maakunnan erityishallinnon pääsihteeri Mehmet Uzun, nuoriso- ja urheilupiirin johtaja Coşkun Güven, metsätalousliiketoiminnan johtaja Aydın Kırımlı, KBÜ: n metsätieteellisen tiedekunnan varadekaani Assoc. DR. Keltepen alue paljastaa Ufuk Coşgunin, BAKKA Karabük -koordinaattorin Sakin Erenin ja maakunnan erityishallinnon insinöörien kanssa, ja se rakennetaan tekemään Keltepen hiihtokeskuksesta uusi vetovoima luontomatkailussa sekä hiihtomatkailussa, bungaloweissa, urheilutiloissa, leirintäalueilla, vaelluksessa He vaihtoivat ideoita tekemällä tutkimuksia alueille, joille on tarkoitus rakentaa pyöräreittejä ja sosiaalisia palveluja.

Lisäksi kuvernööri Gürel, joka tarkasti myös maakunnan erityishallinnon asfaltti-, maisemointi- ja pysäköintialueiden kunnostustyöt matkalla hiihtokeskukseen, sai tietoja töistä maakunnan erityishallinnon pääsihteeriltä Mehmet Uzunilta.

Kuvernööri Fuat Gürel, joka antoi ohjeet suorittaa tarvittavat suunnitellut investoinnit suunnitelluista investoinneista tutkimusten jälkeen, sanoi: "Kun nämä suunnitellut projektit toteutetaan, Keltepen alueesta ja hiihtokeskuksestamme tulee uusi maamme ja alueemme hiihto- ja luontomatkailukohde. Suurin ongelmamme tässä oli majoituksen puute. Toivon, että kun korjaamme tämän puutteen, Keltepen ja hiihtokeskuksemme palvelevat neljä vuodenaikaa.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar