Keltepen hiihtokeskus on vuokrattavissa

Keltepen hiihtokeskus on vuokrattavissa
Keltepen hiihtokeskus on vuokrattavissa

Karabükin nuoriso- ja urheilukunnan osasto vuokraa Karaağaçin kylässä sijaitsevan Keltepen hiihtokeskuksen.


Keltepen hiihtokeskuksen ala- ja ylemmän päivän kahvila-keittiö, hiihtovälineiden vuokrausyritystilaisuus järjestetään tiistaina 13. lokakuuta 2020 klo 14.00:XNUMX Nuorisopalvelujen ja urheilumantin osaston hallintorakennuksessa.

IR LAN
Karabuk
NUORISO- JA URHEILUJOHTAJASTA

Keltepen hiihtokeskuksen ala- ja ylemmän päivittäisen tilan kahvila-keittiön, hiihtovälineiden vuokraus maakunnassamme Karaağaçin kylässä, avoin tarjousmenettely yhden vuoden ajan valtion tarjouslain (huutokauppa) 2886 artiklan (c) mukaisesti. ) ja tarjotaan vuokrattavaksi.

1- Keltepen hiihtokeskuksen ala- ja ylemmän päivän kahvila-keittiö, hiihtovälineiden vuokrausyritysten vuokratarjous kilpailutoimikunnassa tiistaina 13.10.2020 klo 14.00 Se pidetään Nuorisopalvelujen ja urheilupartikkelien osaston hallintorakennuksessa osoitteessa Yenişehir Mahallesi Nilüfer Sokak 3 / a Karabük.

2- Keltepen hiihtokeskuksen ala- ja yläpäivän kahvila-keittiö, hiihtovälineiden vuokrausyritysten tarjous vuotuiselle arvioidulle kokonaishinnalle (5% eri osakkeita, 18% alv, postimerkkivero, sopimusleimahinta ja 6% lopullinen takuu) ilman 90.000,00 TL On. (Yhdeksänkymmentätuhatta Turkin liiraa)

3- Tarjouseritelmiä ja tarjouksen liitteitä varten se on saatavissa Nuoriso- ja urheilupartikkelien sijoitus- ja yrityspalvelusta lähettämällä maksukuitin tallettamalla 510001000425882587885001.-TL (viisisataa TL) palkkio Ziraat Bankin maakunnan pääosaston tilinumeroelle TR500,00.

4- Jotta tarjoajat voivat osallistua tarjouskilpailuun tarjouksen päivään ja tuntiin saakka, sekä hakemus vetoomuksen Nuoriso- ja urheilupartikkeliosastolle;

 • a) kirjallinen selvitys asuinpaikasta,
 • b) TR-henkilöllisyysnumeroilmoitus (valokopio henkilökortista),
 • c) allekirjoitettu eritelmä, jonka mukaan tarjoaja on lukenut tarjouseritelmän täysin, hyväksynyt eritelmässä vaaditut ehdot ja haluaa osallistua tarjouskilpailuun,
 • d) kirjallinen lausunto siitä, ettei rikosrekisteriä ole
 • e) kuitti tai pankkitosite, josta käy ilmi, että 10.-TL (yhdeksän tuhatta TL) -tarjouslaina, joka on 9.000,00% arvioidusta kokonaishinnasta, on talletettu,
 • f) - Keltepen hiihtokeskuksen ala- ja ylemmän päivän kahvila-keittiö, hiihtovälineiden vuokrausliiketoiminnan vuokrasopimus voidaan hankkia Karabükin nuoriso- ja urheilukunnan osastolta. Keltepen hiihtokeskuksen ala- ja ylemmän päivän kahvila-keittiö, hiihtovälineiden vuokrausyritystarjous kilpailuun osallistuville, tarjouseritelmä, erittelyhinta on 500,00.-TL. heidän on esitettävä maksukuitti ja vastaanotettava se allekirjoituksella.
 • g) kirjallinen vakuutus siitä, että osallistuminen tarjouksiin ei ole kiellettyä valtion tarjouslain 2886 mukaisesti,
 • h) sitoumuskirje siitä, ettei se ole velkaa sosiaaliturvalaitokselle ja verovirastoille,
  (Ennen kuin tarjouksen voittanut henkilö tai yritys allekirjoittaa sopimuksen,
  heidän on toimitettava hallinnolle.) vaaditaan.
 • i - Tarjouskomissio voi vapaasti tehdä tarjouksen valtion hankintalain nro 2886 29. §: n mukaisesti.


jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar