Turkki vahvistaa laivastoa paikallisilla ja kansallisilla laitoksilla

Turkki vahvistaa laivastoa paikallisilla ja kansallisilla laitoksilla
Turkki vahvistaa laivastoa paikallisilla ja kansallisilla laitoksilla

Laivasto vahvistaa paikallisia ja kansallisia resursseja, mutta Turkki valmistautuu lisäämään uusia alustoja, jotka on annettu luetteloon viime vuosina.


Turkin puolustusteollisuus, "Täysin itsenäinen Turkin puolustusteollisuus" jatkaa työtä tavoitteen kanssa. Koska "Sininen kotimaa" on osa sitä, toimintaa jatketaan täydellä nopeudella merivoiman lisäämiseksi.

Erityisesti viimeisten 18 vuoden aikana puheenjohtajavaltion puolustusteollisuuden koordinoimana on toimitettu monia toimituksia alan turvallisuusjoukkojen tarvitsemille merivoimajärjestelmille, ja alkuperäisiä tuotteita on kehitetty jopa 70 prosentin paikallisten maksuosuuksien kanssa.

TCG Heybeliada, TCG Büyükada, TCG Burgazada ja TCG Kınalıada, kehittivät ja tuottivat 100-prosenttisesti kotimaisen mallin ensimmäisen kansallisen sotalaivan MİLGEM-projektin puitteissa; TCG Bayraktar ja TCG Sancaktar, jotka tarjoavat hätäapupalveluja amfibioilla, ajoneuvoja ja henkilökuljetuksia, palotukea ja apua luonnonkatastrofeissa, ja Oruç Reisin seisminen tutkimusalus, joka etsii luonnonvaroja meriltä, ​​olivat merkittäviä merivoimien alustoja tällä kaudella.

Lisäksi sukellusveneiden pelastusälylaiva, amfibiotankkien laskeutumisalukset, SAT-veneet vedenalaisiin hyökkäysryhmille, hätä- ja sukelluskoulutusalukset, pelastus- ja varalaivat, partioalukset, rannikkovartiolaivat, pikavartioveneet, tullisuojelualukset, merivoimien komento , Rannikkovartiosto, tullin pääosasto, mineraalien tutkimuksen ja etsinnän pääosasto.

Lisäksi monet inventaariossa olevat merialukset modernisoitiin lisäämällä uusinta tekniikkaa päivän olosuhteiden mukaan.

Rakennettujen ja modernisoitujen meriajoneuvojen aseet, tutka, viestintä- ja elektroniset järjestelmät oli varustettu paikallisilla ja kansallisilla tuotteilla.

Kaikki nämä alustat toteutettiin merivoimien komentokunnan ja asiaankuuluvien julkisten laitosten tuella puolustusministeriöön kuuluvien yksityisten telakoiden ja telakoiden pääurakoitsijan alaisuudessa laaja-alaisen yhteistyöverkoston ansiosta alihankkijayritysten, pk-yritysten, yliopistojen ja tutkimuskeskusten kanssa.

Uudet alustat laskevat päivät inventaarion syöttämiseen

Meriteollisuuden kyvyt ovat saavuttaneet monet maailman maat ylittämällä maan rajat. Merivoimalaitteita vietiin moniin maihin yksityisen sektorin sotilaallisen laivanrakennuksen alalla onnistuneesti toteuttamien hankkeiden seurauksena.

Turkin puolustusteollisuus työskentelee edelleen paljon suurempien projektien parissa.

Tässä yhteydessä monikäyttöinen amfibiohyökkäyslaiva Anadolu, joka voi siirtää pataljoonan kokoisen joukon, jonka rakentaminen, suunnittelu ja nykyaikaistaminen jatkuu kotimaisilla ja kansallisilla keinoilla, kriisialueelle omalla logistisella tuella ilman kotitukitukea, on MİLGEM-projekti, ensimmäinen ADA-luokan korvettien I-luokan fregateista. viides alus merellä Täydennysalus DİMDEG, Test and Training lähettää horisonttiin uudentyyppisillä sukellusvenealustoilla ja modernisointiprojekteilla, kuten Turkilla, ja merillä on paljon tehokkaampi pelote.

Tähän mennessä toteutettujen merihankkeiden taloudellinen koko on saavuttanut 3 miljardia dollaria. Käynnissä olevien ja keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä toteutettavien hankkeiden määrä saavuttaa 12 miljardia dollaria.

Laivaston tulevaisuus

Turkki, merijärjestelmien alalla, hyökkää kansalliseen valtaan, joka perustuu tehokkaisiin ja varoittaviin merivoimiin ja aseistettuihin miehittämättömiin ilma-aluksiin, sekä miehittämättömiä ja itsenäisiä meriajoneuvoja käytettäväksi, maa-ilma-jotka voivat suorittaa merielementtien yhteisiä tehtäviä, erilaisia ​​taistelumeriä, kunnes sukellusveneen alustan lentotukialukset Sen tavoitteena on kehittää ja viedä alustojaan kehittyneen tekniikan mukaisilla kotimaisilla ja kansallisilla ase- ja anturijärjestelmillä.

Luota ystäviin, pelko viholliseen

Puheenjohtajavaltion puolustusteollisuuden presidentti prof. Tohtori İsmail Demir sanoi, että Turkin kansalla oli vahva laivasto ja vahva merenkulun perinne monilla historian ajanjaksoilla.

Korostaen, että puolustusteollisuuden läpimurron ansiosta he muistavat tämän tosiasian paljon voimakkaammin ja yrittävät luoda vahvan merivoimien puolustusteollisuuden tavalla, jota he eivät enää unohda, presidentti Demir sanoi:

"Toisinaan se oli tosiasia, mutta unohdettiin presidenttimme Recep Tayyip Erdoganin johdolla," Turkin täydellisen itsenäisen puolustusteollisuuden sitoutuminen tavoitteisiin, ja nyt tilanne on kokonaan poistanut tällaiset puutteet. Kotimaiset teollisuusyrityksemme ovat saavuttaneet kyvyn ja kyvyn toteuttaa jopa maailman ainutlaatuiset alukset kilpailukykyisin kustannuksin. Ei pidä unohtaa, että "meri hallitsee maailmaa. Tämä kapteeni-i Derya Barbaros Hayreddin Pashan lausunto on lähinnä lausunto, joka paljastaa vahvan merivoimien puolustusteollisuuden merkityksen. Tämän lupauksen valossa jatkamme puolustusalan puheenjohtajakaudella hankkeidemme toteuttamista presidenttimme Recep Tayyip Erdoğanin johdolla, mikä vahvistaa laivastomme kantaa, joka antaa pelkoa ystäville, luottamukselle ja vihollisille. "jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar