EBA: n tukiasemat Izmirissä auki 28. syyskuuta

EBA: n tukiasemat Izmirissä auki 28. syyskuuta
EBA: n tukiasemat Izmirissä auki 28. syyskuuta

Izmirin pääkaupunkiseutu avaa maanantaina 10. syyskuuta 28 EBA-tukiasemaa tukeakseen opiskelijoita saamaan etäopetusta pandemian vuoksi. EBA: n yhteyspisteissä kiinnitetään huomiota hygieniasääntöihin ja sosiaaliseen etäisyyteen.


Izmirin pääkaupunkikunta tukee opiskelijoita, jotka saavat etäopetusta pandemian vuoksi. Pääkaupunkiseudun kunta avaa maanantaina 10. syyskuuta 28 EBA-yhteyspistettä ammatillisen tehtaan koulutuskeskuksissa eri piireissä peruskoulun, lukion ja lukion opiskelijoille maanantaina XNUMX. syyskuuta. EBA: n yhteyspisteissä kiinnitetään huomiota hygieniasääntöihin ja sosiaaliseen etäisyyteen.

4 Gt: n Internet- ja tablettituki kuukaudessa

İzmirin pääkaupunkikunta tarjoaa tukea lapsille, jotka eivät voi käyttää Internetiä vuosien 2020--2021 pandemiaolosuhteissa alkaneella koulutusjaksolla, joka koostuu 4 tuhannesta 20 Gt: n Internet-paketista kuukaudessa. 3 XNUMX tablettia jaetaan lapsille, joilla ei ole tablettia ja tietokonetta

İzmirin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Tunç Soyer sanoi: "Kuten İzmirin pääkaupungin kunta, jatkamme kaikkien taloudellisissa vaikeuksissa opiskelevien lasten kanssa. Emme vetä koulutustukea ”, hän sanoi.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar