Vihrein toimistolaatta myönnettiin IETT: lle

Vihrein toimistolaatta myönnettiin IETT: lle
Vihrein toimistolaatta myönnettiin IETT: lle

Vihrein toimisto -taulu luovutettiin IETT: lle, joka on enVisionin vuosittain tekemän vihreimpien toimistojen tutkimuksen kärjessä olevien laitosten joukossa.


Istanbulin Elektrikin raitiotie- ja tunnelioperaatiot (IETT), siirtyessään sähköiseen asiakirjojen hallintajärjestelmään, mahdollistivat keskeytymättömän automatisoinnin liiketoimintaprosesseissa ja saavuttivat merkittäviä säästöjä paperinkulutuksessa.

EnVisionin vuosittain tekemän Greenest Office -tutkimuksen tulosten mukaan IETT: lle, joka sijoittuu tänä vuonna ilmoitettujen tulosten mukaan ensimmäiselle sijalle, Vision virkamiehet esittivät Greenest Office -taulun heidän laitoksessaan toimittamista paperinsäästöistä.

IETT: n pääosastossa pidetyssä plakkiesityksessä laitoksen puolesta toimitti taulun varatoimitusjohtajat Dr. Hasan Özçelik, Hamdi Alper Kolukısa ja Murat Altıkardeşler saivat sen. Näkökulmavirkamiesten Kutla Sagay ja Ayberk Yurtsever, kirjaajan toimittaja Ülkü Yazıcı, henkilöstö- ja koulutusosaston johtaja Naşit Oskay, olivat myös läsnä.

Aika- ja kustannussäästöjä saavutettiin

IETT: n varatoimitusjohtaja Dr. Plakkoesityksen jälkeisessä puheessaan Hasan Özçelik huomautti, että kun he alkoivat käyttää sähköistä asiakirjojen hallintajärjestelmää (EDMS), he optimoivat organisaation liiketoimintaprosessit ja saavuttivat merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä.

Varatoimitusjohtaja Özçelik totesi, että asiakirjoilla toteutetut liiketoimintaprosessit muuttuvat automaattisiksi, päätöksentekoprosesseja nopeutetaan, tapahtumajonot ja valmistumisaika lyhenevät, inhimilliset virheet poistetaan ja sisäiset viestintäkanavat ovat parantuneet.

Yritysviestintäjohtaja Ayberk Yurtsever, joka antoi taulun EnVisionin puolesta, totesi lyhyessä puheessaan onnittelevansa IETT: tä arvosta, jonka he pitävät sekä tekniikassa että luonnossa. Yurtsever totesi, että satojen puiden kaatamisen estäminen on merkittävä menestys saavutettujen paperinsäästöjen ansiosta. Yurtsever päätti sanansa ilmaisemalla tyytyväisyytensä siitä, että IETT oli vihreimpien toimistojen luettelon kärjessä.

Miljoonia papereita säästetään tuhlauksesta

Sähköisen asiakirjahallintajärjestelmän ansiosta IETT: ssä elektronisten tapahtumien vuoksi pienentyneen paperimäärän ansiosta organisaation vaikutus ympäristöön oli seuraava:

915 puuta säästettiin kaatumiselta, 4,5 miljoonaa litraa vettä säästettiin, 258 tonnia hiilidioksidipäästöjä ja 18 tonnia kiinteää jätettä estettiin. Siten mainittuna aikana noin 7,5 miljoonan A4-arkin arkin tuhlaaminen estettiin.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar