Turkin viittomakielen online-koulutus IMM: ltä

Turkin viittomakielen online-koulutus IMM: ltä
Turkin viittomakielen online-koulutus IMM: ltä

IMM: n vammaisten pääosasto aloittaa ilmaisia ​​online-oppitunteja turkin viittomakielen opettamiseksi kaikille, jotka haluavat "Kuulovammaisten viikon" tiedotustoiminnan puitteissa. Asiantuntijakouluttajien online-kurssin pandemiaa koskevien sääntöjen mukaisesti hakemusten jättämisen määräaika on 9. lokakuuta 2020.


Istanbulin pääkaupunkiseudun (IMM) tarjoamat maksuton koulutus, joka on avoin kaikille 7–70-vuotiaille, jotka haluavat ylittää esteet ja oppia uuden kielen, pyrkivät opettamaan viittomakielen perustasolla. "Kuulovammaisten viikon" tiedotustoiminnan yhteydessä järjestetty koulutus; antaa kolme asiantuntijavalmentajaa. Viittomakielen verkkokoulutus on kaksi tuntia, kaksi päivää viikossa, ja se kestää 40 viikkoa yhteensä 10 tunnin ajan.

TODISTUS OSALLISTUMISESTA Kurssin loppuun saattamiseksi

Harjoitukset jatkuvat vuorovaikutteisesti päivällä, illalla ja viikonloppuna avattavilla luokilla. Osallistumistodistus annetaan harjoittelijoille, jotka suorittavat kaikki kurssit.

Ilmoittautua valmennusluokkien jälkeen ilmoitettavaan koulutusohjelmaan forms.ibb.gov.trjutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar