Tänään historiassa: 30. syyskuuta 1917 Konyan raitiovaunu on vasta vuosisadan alku

Tänään historiassa
30 syyskuu 1931 Samsun-Sivas -linja (372 km) valmistui ja avattiin käyttöön. Linja maksaa 29.200.000 kiloa yhteensä.
30. lokakuuta 1917 Konyassa raitiovaunu tunnettiin vuosisadan alusta lähtien. Grand Vizier, Ferit Pasha, joka oli Konyan kuvernööri vuonna 1917, meni myös sähkökäyttöön raitiovaunulla Thessalonikissa.
siellä oleva hevosvaunu kuljetettiin Konyaan. Atatürkin muistomerkin jälkeen hevosen kulkeva raitiovaunu kulki Gazin lukion läpi ja saavutti vanhan puistoelokuvan. Toinen raitiovaunu, joka lähti hallintotalosta, oli menossa sulttaani Selimin moskeijaan. 30-kilometriin kiinnitetyn hevosvetoisen raitiotien Konya-seikkailu ei kestänyt kauan; Raitiovaunut, jotka kuljettavat matkustajia ja rahtia 1930 asti
Poistettu. Seuraava kuva osoittaa hevosvetoisen raitiotien kuljettavan työntekijöitä Konyan rautatieasemalta sokeritehtaalle;
jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar