MEB ilmoitettu! Vain esikoulu ja 21. luokka aloittavat koulutuksen 1. syyskuuta

MEB ilmoitettu! Vain esikoulu ja 21. luokka aloittavat koulutuksen 1. syyskuuta
MEB ilmoitettu! Vain esikoulu ja 21. luokka aloittavat koulutuksen 1. syyskuuta

Kansallinen opetusministeri Ziya Selçuk antoi kirjallisen lausunnon kasvokkain tapahtuvasta koulutuksesta kouluissa, joka alkaa "progressiivisena ja laimennettuna" maanantaina 21. syyskuuta 2020.


”Olemme seuranneet maailmaa epidemian alusta lähtien. Kuten kaikki tiedätte, teemme päätöksiä terveysministeriön ja tiedekomitean arvioiden mukaisesti ja tieteellisen tiedon valossa, ja aiomme panna nämä päätökset täytäntöön oikein.

Lähes kaikki Euroopan maat aloittivat henkilökohtaisen koulutuksen kouluissa, kaikissa luokissa ja luokissa. Kannatamme kuitenkin hallitumpaa ja asteittaisempaa aloitusta maassamme.

Tämän perusteella; Aloituspäivänä, jonka asetimme 21. syyskuuta, aloitamme vain henkilökohtaisen koulutuksen - jo avoimien esikoululaisten kanssa ja fuksiin, jotka tarvitsevat emotionaalisen yhteyden kouluun. Ensimmäisen vuoden ala-asteen oppilaamme ovat kouluissamme yhden päivän sopeutumisviikon aikana ja kaksi päivää viikossa seuraavina viikkoina. 1. syyskuuta alkavien kolmen viikon lopussa arvioimme uudelleen koulutuksen aloittamisen prosessin muilla tasoilla ja luokilla.

Vanhempien suostumus on meille tärkeä aloittaessamme henkilökohtaisen koulutuksen. Jos vanhempamme haluavat, he voivat tehdä tekosyyn olla lähettämättä oppilasta kasvokkain. Tällöin opiskelija jatkaa etäopetusta eikä häntä pidetä poissaolevana.

Terveysministeriön suositusten mukaisesti luokkakoko jaetaan kasvokkain tapahtuvaan koulutukseen ja lyhennetään lastemme kestoa koulussa. Koulutus jatkuu etäopetuksen kautta henkilökohtaisen koulutuksen lisäksi. Koulutus jatkuu siten sekä kasvokkain että etäopetuksen mahdollisuuksien avulla. Luokan koon pieneneminen heijastuu yhtä lailla koulubusseihin.

Otamme kaikenlaisia ​​puhtautta ja hygieniaa koskevia varotoimenpiteitä henkilökohtaiseen koulutukseen terveysministeriön ja tiedekomitean johdolla. Ensimmäisen vuoden opiskelijat, jotka eivät ole aiemmin kokeneet kouluelämää; Tapaamme laimennettujen luokkahuoneidemme, harjoitteluohjelmamme, kosketuksettomat pelimme, joita he pelaavat suhteellisen etäisyyden suhteen, harmonisen viikon sisältömme, joita on tutkittu huolellisesti, ja tietysti tämän prosessin kannattajien ponnistelut.

Etäopetuksen osalta meillä on erittäin intensiivinen ja häiriötön infrastruktuuri EBA Televisionissa ja EBA: n digitaalisessa alustassa. Asetamme etusijalle live-oppitunnit ja annamme opiskelijoille ja opettajille mahdollisuuden suorittaa samanaikaisia ​​ja vuorovaikutteisia oppitunteja digitaalisessa ympäristössä. Olemme myös valmistaneet pelipohjaista digitaalista sisältöä kannustaaksemme 1. luokan oppilaitamme rakastamaan etäopetusta.

Tällä hetkellä ainoa tavoitteemme on tuoda lapset yhteen koulujen kanssa ja toivottaa tervetulleeksi lapsemme, jotka aloittavat koulun 21. syyskuuta. Olemme valmiita tähän opettajamme, koulujemme, kaiken huomiomme ja omistautumisemme kanssa. "jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar