Ford esittelee uuden visionsa digitaalisella lanseerauksella

Ford esittelee uuden visionsa digitaalisella lanseerauksella
Ford esittelee uuden visionsa digitaalisella lanseerauksella

Ford lanseeraa digitaalisen lanseerauksensa 14. syyskuuta, jossa se esittelee uuden tuotemerkkinsä "Bring on Tomorrow", joka ohjaa automaailman tulevaisuutta, sekä innovatiivisia tekniikoita ja palveluja, jotka on kehitetty pitämään tulevaisuus elossa tänään yllättävän sisällöllä.


Johtamalla kaikkia innostavaa automaailman muutosta, Ford toteuttaa myös erilaisia ​​projekteja, jotka ohjaavat teollisuutta digitaalisella alalla innovatiivisen viestintätyönsä lisäksi monissa eri medioissa. Ford esittelee uuden brändivisionsa "Bring on Tomorrow - Live the Future Today", jonka digitaalinen lanseeraus 14. syyskuuta pitää tulevaisuuden tekniikat elossa tänään.

Ford lupaa paljon enemmän kuin ajoneuvo, jonka visio "elää tulevaisuutta tänään"

Ensimmäisen seulontalähetyksen, joka tapahtuu Fordin sovelluksesta, joka vie asiakaskokemuksen uudelle tasolle, johtaa menestyvä näyttelijä Uraz Kaygılaroğlu ja isännöi Ford Otosanin markkinointipäällikkö Talat İşçioğlu.

Turkki lisää vaatimuksiaan SUV-segmentin noususta uusien Kuga- ja Ford Puma -mallien avulla. Nämä kaksi uutta mallia kuvaavat älymaailman luonnetta Rutkay ja hänen seuraajansa seurasivat Bora Kuzumia epätavallisella ja nautinnollisella kokemuksella. Tourneo Custom, ensimmäinen ja ainoa kaupallisen segmentin hybridimalli, esitetään yllättävällä sisällöllä, joka sisältää maailmanennätyksen haltijan Şahika Ercümenin.

MenestittubeDigitaalisessa lanseerauksessa, jossa Barış Özcan tulkitsee Fordin innovatiivisia tekniikoita eri näkökulmasta, esitellään myös brändin uusi lähestymistapa autoihin, joissa on sähköinen, autonominen ja liitettävä tekniikka, sekä brändin älykkäiden kaupunkien visio.

Fordin älykäs liitäntätekniikka ja keskittyminen uusiin kokemuksiin, jotka luovat runsaasti sisältöä ja videota digitaalisen lanseerauksen suositusta visiosta, esitellään yhteistyön yllätysten nimellä maanantaina 14. syyskuuta kello 19 Ford Turkey You -sivustolla.tube lähetetään kanavalla.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar