Fethiye Babadağ -köysiradalla kuljettaa miljoona ihmistä vuodessa

Fethiye Babadağ -köysiradalla kuljettaa miljoona ihmistä vuodessa
Fethiye Babadağ -köysiradalla kuljettaa miljoona ihmistä vuodessa

Muğlan kuvernööri Tavlı tutki köysiradahanketta Fethiye Babadağissa. Köysirata, joka valmistuu vuoden loppuun mennessä ja joka kuljettaa miljoona ihmistä vuodessa, antaa suuren panoksen matkailuun.


Sabahin Erdogan Cankuşin raportin mukaan; "Muğlan kuvernööri Orhan Tavlı tutki Babethagiin rakennettavaa köysiradahanketta Fethiyen alueella, missä hän tuli yleisen järjestyksen kokoukseen ja sai viranomaisilta tietoja. Fethiyen piirikuvernööri Eyüp Fırat, Muğlan maakunnan santarmimestarin komentaja Yusuf Kenan Topçu ja provinssin poliisipäällikkö Süleyman Suvat Dilberoğlu seurasivat kuvernööri Tavliä.

TUNNUSTA 500-TAPAHTUMAT TUNNASSA

Yksi yrityksen johtajista Nazım Ekşi ilmoitti kuvernöörille Orhan Tavlılle, joka vieraili Babadağin 700, 800 ja 900 metrin radoilla. Todettiin, että köysiradalla, jonka odotetaan valmistuvan tämän vuoden lopussa, 500 kävijää viedään Ölüdenizistä Babadağiin tunnissa, ja jos pandemiaolosuhteet häviävät, vähintään miljoona kävijää viedään Babadağiin vuodessa.

SUURI OSUUS MATKAILUUN

Kuvernööri Orhan Tavlı, joka tarkasti köysirataprojektia noin 3 tuntia, sanoi: "Hanke vaikuttaa merkittävästi maamme matkailuun sen valmistuttua. Toivotan onnea maallemme ”, hän sanoi. Kuvernööri Orhan Tavlı sai tietoa kävijöiden kuljettamisesta köysiradalla ja tuolihissillä sekä sosiaalisista palveluista, jotka tuodaan Babadağiin projektin kanssa.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar