Suositukset immuunijärjestelmän vahvistamiseksi

Suositukset immuunijärjestelmän vahvistamiseksi
Suositukset immuunijärjestelmän vahvistamiseksi

Todetaan, että kiehuvat ja syövät kasvikuoret, kuten sitruuna, appelsiini ja bergamotti, voivat olla hyödyllisiä, sisäisten sairauksien ja nefrologian asiantuntija prof. DR. Gülçin Kantarcı korosti, että erityisryhmiin kuuluvien ihmisten, kuten kroonisten sairauksien ja raskaana olevien naisten, tulisi ehdottomasti ottaa yhteyttä lääkäriinsä kuluttamatta näitä tuotteita.


Yeditepen yliopiston sairaaloiden sisäisten sairauksien ja nefrologian erikoislääkäri prof. DR. Gülçin Kantarcı sanoi, että immuunijärjestelmä on pidettävä vahvana koko ajan, ei vain taudin aikana, ja antoi tietoa elintarvikkeista, jotka auttavat vahvistamaan kehon vastustuskykyä.

"SYÖ C-VITAMIINI JA SINKIN RUOKAT"

Korostaen oikean ravinnon merkitystä immuunijärjestelmän vahvana pitämisessä, prof. DR. Gülçin Kantarcı sanoi: "On oikein kuluttaa enemmän C-vitamiinia ja sinkkiä sisältäviä elintarvikkeita. C-vitamiinia sisältävien inkiväärien ja kurkumien immuunivahvistavat vaikutukset on osoitettu tieteellisesti. Näemme, että inkivääriä ja kurkumaa kulutetaan sekoittamalla hunajaa ihmisten keskuudessa. On tärkeää lisätä vihreän teen kulutusta. "Vihreä tee on sekä antioksidantti että hyvä immuunijärjestelmän säätelijä."

Kantarcı korosti, että kasvien, kuten sitruunan, appelsiinin ja bergamotin, kuoret tulisi keittää ja kuluttaa, Kantarcı sanoi: "Kasvien kuoressa on erittäin vahvoja polyfenoleja. Nämä polyfenolit vaikuttavat haitallisesti virusten toimintaan ja estävät viruksen pääsyn soluun. Jotkut näistä kasvikuorista ovat sitruunan, appelsiinin, bergamotin kuoria. "Jos lisäämme hunajaa juomaan, jonka teemme keittämällä näitä kuoria muutaman minuutin ajan, sinulla on seos, joka vahvistaa lahjoitusjärjestelmää.

"KÄYTETYIN RUOKA IMMUNEJÄRJESTELMÄN" HONEY "VAHVISTAMISEKSI

Kantarcı totesi, että luonnollisen hunajan käyttö on tärkeää myös immuniteetin kannalta: "Hunaja on yksi käytetyimmistä elintarvikkeista immuniteetin vahvistamiseksi. On tärkeää käyttää luonnollista hunajaa tässä prosessissa. Kuluttamamme elintarvikkeet, kuten porkkanat, valkosipuli, sitruuna ja rucola, ovat elintarvikkeita, jotka vahvistavat immuniteettia ja joilla on erittäin korkeat antioksidanttivaikutukset. Joillakin näistä elintarvikkeista on vaikutuksia, jotka estävät viruksen sisääntuloreitit, ja joillakin on suoria vaikutuksia virukseen. "

"RASKAUDEN PITÄÄ OLLA VAROVAISIA INKIVERKIN KÄYTÖSSÄ"

Yeditepen yliopistollisen sairaalan sisätautien erikoislääkäri Kantarcı totesi, että kutakin ruokaa on käytettävä riittävässä määrin: "On tärkeää, kuinka usein ja missä annoksessa kulutettuja elintarvikkeita käytetään. Esimerkiksi inkivääriä tulisi käyttää tl: n täyttämiseen. Inkiväärin kulutus hunajan tai sitruunan kanssa on myös tärkeää. Mutta ennen kaikkea tärkeä asia on tasapainoinen ja terveellinen ruokavalio. Ei ole todellisuutta sanomalla: "Anna minun juoda kaksi ruokalusikallista kurkumaa päivässä, älä anna minun saada tartuntaa". Nämä elintarvikkeet tulisi kuluttaa säännöllisin väliajoin. Koska elintarvikkeilla ja yrtteillä voi olla sekä kielteisiä että positiivisia vaikutuksia, kuten lääkkeitä. Esimerkiksi, kun inkivääriä käytetään suurina annoksina raskaana oleville naisille, se voi aiheuttaa keskenmenon. Tästä syystä ei pidä unohtaa, että kasviperäiset tuotteet tukevat ja täydentävät toisiaan, ja lääkärin kanssa on neuvoteltava ennen käyttöä.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar