Dynaaminen Crossroads-toteutus Ordussa

Dynaaminen Crossroads-toteutus Ordussa
Dynaaminen Crossroads-toteutus Ordussa

Ordin liikenneruuhkien estämiseksi aloitetut risteysjärjestelytutkimukset jatkuvat.


Ordu Metropolitan Municipality, joka on aiemmin toteuttanut risteysjärjestelyjä monissa paikoissa ja joka on näillä töillä antanut näkyvän helpotuksen liikenteelle, on äskettäin saattanut päätökseen (Yeni Mahalle) Fındıklı-risteyksessä aloitetut laajennus- ja kunnostustyöt ja ottanut sen käyttöön.

"KAIKKI ALTINORDUN RISTIKKEET UUDISTETTU"

Ordun pääkaupunkiseudun pääsihteeri Coşkun Alp, joka tutki työmaalla tehtyä työtä, sanoi: "Ordu-pääkaupunkiseudun kunnana olemme aloittaneet järjestelytyöt koko alueen risteyksissä, jotta minimoidaan kaupungin liikenneruuhkat ja taataan kansalaisten mukava matkustaminen. Pääkaupunkiseudun kunnan julkisen liikenteen osaston toteuttamien töiden puitteissa tehtiin järjestelyjä kunnallisristeyksessä, Sivasin risteyksessä, Venäjän markkinarakenteessa, Mevlanan risteyksessä ja Dörtyolin risteyksissä. Lopuksi saimme aikaan (Yeni Mahalle) Fındıklı Junctionin järjestelytyöt 3 ​​päivän kuluessa ja otimme sen käyttöön. Tämän uudistetun risteystyön avulla saimme päätökseen järjestelytyöt kaupunkimme kuudessa risteyksessä ja tarjotimme suurta helpotusta kaupunkiliikenteessä. Lopuksi satamarakenteessa tehtävällä työllä uudistamme ja modernisoimme kaikki Altınordun risteykset ", hän sanoi.

"SIIRRY DYNAAMISESSA RISTIKKOSOVELLUKSESSA"

Alp totesi, että he siirtyvät "Dynamic Intersection" -sovellukseen Altınordun kaupunginosassa leikkausjärjestelyjen jälkeen, "Alpınordun alueella viimeisen risteysjärjestelytyön jälkeen siirrymme" Dynamic Intersection "-sovellukseen. Tällä sovelluksella estämme liikennetiheyden. Dynaamisen risteyssovelluksen avulla kuljettajamme odotusajat valoissa pienenevät. Toivon, että näistä teoksista on hyötyä kaupungillemme ja kaupunginosillemme ”.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar