Cengiz İnşaat voittaa Rize İyidere Logistics Port -tarjouksen

Cengiz İnşaat voittaa Rize İyidere Logistics Port -tarjouksen
Cengiz İnşaat voittaa Rize İyidere Logistics Port -tarjouksen

Cengiz İnşaat ja Yapı ve Yapı İnşaat Business Partnership voittivat Rize İyidere -logistiikkasataman rakennushuutokaupan miljardilla 1 miljoonalla liiralla.


Tarjous, jonka kustannukset olivat noin miljardi 1 miljoonaa liiraa, järjestettiin 719. heinäkuuta kiistanalaisella 16b-menettelyllä kilpailun kohteena olevan "avoimen" menettelyn sijaan, mikä on olennaisesti lain mukainen. Lopullinen tarjouskilpailu, joka järjestettiin salaa yksityisesti kutsuttujen yritysten kanssa ilman ilmoitusta, julkaistiin 21. syyskuuta.

Sopimuksen mukaan rakentaminen on tarkoitus valmistua 1.200 päivässä eli 11. joulukuuta 2023. Cengiz İnşaat voitti myös Trabzon Taşkale Road Zigana Supply Construction -kilpailun, joka on suurin tarjous, jonka moottoriteiden pääosasto järjesti 2. heinäkuuta, kaksi päivää ennen tarjouskilpailua. Tämän projektin arvo tunnetaan nimellä 14 miljoonaa liiraa.

Rize Iyidere Logistics Port on suunniteltu palvelemaan kontti-, yleis-, kuivalasti- ja ro-ro-aluksia. Satamaterminaalin alue syntyy täyttämällä meri.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar