Pesukanjoni lisää armeijan matkailun vetovoimaa

Pesukanjoni lisää armeijan matkailun vetovoimaa
Pesukanjoni lisää armeijan matkailun vetovoimaa

Ordu Metropolitan Municipality sijaitsee Camasin kaupungissa ja houkuttelee viehätyksellään kaikkien 7-70-vuotiaiden ihmisten huomion. Armeijan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Mehmet Hilmi Guler sanoi aloittavansa ponnistelut Camas Canyonin matkailukohteen lisäämiseksi: "Tämä on Turkki, ja aiomme esitellä maailmalle", hän sanoi.

JATKAMME ORDUN KAUNISTUSTEN EDISTÄMISTÄ


Pormestari Güler totesi jatkavansa Ordun piilotettujen kaunottarien löytämistä, että he aloittivat työskentelyn Ordu Metropolitan Municipality -kaupungissa tuodakseen Pesukanjonin, jossa kauneus, luonnollisuus ja vehreys kietoutuvat toisiinsa.

Presidentti Güler jatkoi lausuntojaan seuraavasti. ”Tänään teimme havaintoja Camasin kanjonissa Camasin pormestarin Mahmut Aypartin kanssa. Tämä on Turkki, ja aiomme esitellä sen maailmalle. Haluamme tehdä kanjonista yhden matkailukohteistamme tekemiemme pienillä kosketuksilla. Pesukanjoni on yleinen kohde niille, jotka haluavat viettää hiljaisen ja rauhallisen päivän luonnossa. Ordu-pääkaupunkiseudulla kiinnitämme erityistä huomiota tähän paikkaan. Kun lyhyessä ajassa aloitettavat työt valmistuvat, tämä paikka on yksi harvoista paikoista maailmassa ja on usein kohde paikallisille ja ulkomaisille matkailijoille ”, hän sanoi.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar