Vakavat tuulen esteet Bursa-köysiradan retkikunnille

Vakava tuulensuoja köysiradan tutkimusmatkoille Bursassa
Voimakas tuulen este kaapelivaunujen retkille Bursa

Vakava tuulensuoja köysiradan tutkimusmatkoille Bursassa; Turkki Uludag vaihtoehtoinen kuljetus köysiradalta, joka tarjoaa tärkeitä talvikeskuksia, ilmoitti tänään voimakkaan tuulen takia, ei voi palvella.


Uludağia, joka on yksi tärkeimmistä talvi- ja luontomatkailun keskuksista, on varoitettu köysiradalle lähteviltä. Köysiradapalvelut, jotka tarjoavat vaihtoehtoisen kuljetuksen Bursan keskustan ja Uludağin välillä, joiden kapasiteetti on 140 matkustajaa tunnissa ja joissa on 500 mökkiä, keskeytettiin yhdeksi päiväksi voimakkaiden tuulien vuoksi.

Bursa Teleferik AŞ: n lausunnossa ilmoitettiin, että voimakkaat tuulet alueella olivat tehokkaita ja siksi köysirata ei voinut toimia koko päivän.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar