Global Award ASELSAN -yritykselle yritysmaailmasta

Global Award ASELSAN -yritykselle yritysmaailmasta
Global Award ASELSAN -yritykselle elinkeinoelämästä

ASELSAN, joka on ottanut pandemiaprosessin vakavasti ensimmäisestä päivästä lähtien, sai Stevie International Business Awards -kilpailussa hopeapalkinnon käytänteineen, jotka tuottavat lisäarvoa työntekijöilleen ja sidosryhmilleen. Yritys palkittiin "Arvokkain yritysvastaus" -alalla projekteilla koronaviruskaudella.


ASELSAN on tarjonnut työntekijöilleen turvallisen ympäristön pandemiaprosessin ensimmäisistä päivistä lähtien. Tarjoamalla miljardeja liiroja liikekumppaneilleen, se jatkoi toimitusketjua ja tuki taloutta. Maan puolustukseen suunniteltu mobilisointi vastasi nopeasti tarpeeseen toteuttamalla hengityslaitteiden valmistusta koskevan työjärjestyksen.

Vaikka ASELSANista tuli yksi neljästä maailmanlaajuisesti pandemian prosessia parhaiten hoitaneesta puolustusyhtiöstä, Defense News -lehden mukaan sen toteuttamilla sovelluksilla se oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka sai TSE COVID-19 Safe Production / Safe Service -sertifikaatin.

Epidemian aikana ASELSANin työntekijät ja ASIL Association työskentelivät myös yhteiskunnan hyväksi. Vapaaehtoisesti toimintaan osallistuneet ASELSANin työntekijät siirtivät yhdistyksen kautta satoja tuhansia liiraa tarvitseville.

Kaikkien näiden ponnistelujen tuloksena ASELSAN sai hopeapalkinnon "Arvokkain yritysvastaus" -alalla koronavirusvaiheen projekteilla "Stevie International Business Awards" -alueen piirissä.

ASELSANin työntekijöiden etusija

ASELSAN aloitti toimintansa perustamalla terveydenhuoltolautakunnan, johon osallistui kaikkien asiaankuuluvien yksiköiden vanhemmat johtajat pandemian ensimmäisestä päivästä lähtien työntekijöiden terveyden suojelemiseksi ja turvallisen työympäristön tarjoamiseksi. Epidemian aikana kaikkia julkisten laitosten ja järjestöjen määrittelemiä säännöksiä noudatettiin tiukasti. ASELSANin työntekijöiden ja sidosryhmien terveyden ja turvallisuuden varmistamiseksi toteutettiin kaikki toimenpiteet, mukaan lukien ammattiriskien ehkäisy, koulutuksen ja tiedotuksen tarjoaminen. Vastuulliset yksiköt perustettiin toimenpiteiden puitteissa, ja tarvittavat välineet ja välineet toimitettiin terveyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. ASELSANin työntekijöiden kaikkiin pandemian aikana esittämiin tarpeisiin vastattiin nopeasti.

COVID-19 Turvallinen tuotanto / Ensimmäinen puolustusyhtiö, jolla on turvallisen palvelun sertifikaatti

ASELSANista tuli ensimmäinen puolustusalan yritys, joka sai COVID-19 Safe Production / Safe Service -sertifikaatin täyttämällä kaikki Turkin standardointilaitoksen (TSE) asettamat standardit. ASELSAN on valittu yhdeksi maailman neljästä yrityksestä, joka parhaiten hallitsee pandemiaprosessia Defense News Top 100 -listan mukaan.

Hengitä maailmaa tuotetuilla hengityslaitteilla

ASELSAN; Covidien-19 epidemian aikana, erityisesti Turkin puolesta, jotta se pysyisi vahvana, mukaan lukien Turkin armeija, on jatkanut keskeytyksettömän ja luotettavan palvelun tarjoamista kaikille sidosryhmillemme. Kotitalous- ja hengityslaitteiden suunnittelu jatkoi vastausta puolustuksen ja turvallisuuden tarpeisiin, mutta kehitti edelläkävijää Turkin terveydenhuollon alalla muun terveysteknologian avulla. ASELSANin tuottamista hengityssuojaimista, joissa oli liikkuvuuden henki, tuli hengitystä kaikkialla maailmassa.

ASİL osallistui myös tutkimuksiin

Koronavirusepidemian aikana monet ASELSANin työntekijät tekivät vapaaehtoistyötä työajan ulkopuolella. ASELSANin työntekijöiden taloudellinen osuus kansallisesta solidaarisuuskampanjasta oli yli 200 tuhatta TL.

ASIL-yhdistys on myös nopeuttanut työtään yhteiskunnan hyväksi epidemian aikana. Yhdistys järjesti "Ramadanin runsaus kasvaa, kun jaat" -kampanjan ja toimitti ruokapaketteja ja käteisapua tuhansille apua tarvitseville perheille. ASIL tuki terveydenhuollon ammattilaisia ​​lahjoittamalla tuhansia leikkauksia ja N21-naamioita, visiirikasvonaamioita, suojalaseja, haalareita, kenkiä, konepellit ja käsineet 95 sairaalalle.

Lisääntynyt tuki toimittajille, jatkuu

Taistelu pandemioita vastaan ​​jatkuu keskeytyksettä ASELSANissa ja yrityksissä, joiden kanssa se tekee yhteistyötä. Koska ASELSAN pitää puolustusteollisuuden ekosysteemin kestävyyttä tärkeimpänä painopisteenään, se jatkoi tukeaan toimittajille pandemian aikana. Tänä aikana, jolloin hankintaprosesseissa ei ollut häiriöitä, yli 5 2020 sidosryhmää jatkoi uusien tilausten antamista organisaatioille. Huhtikuussa XNUMX toimintamme keskeytymättömäksi jatkumiseksi ASELSANin toimittajille lanseerattiin ”Our Power One” -alusta. Tämän alustan avulla suoritettiin keskeytyksettä kaltaisia ​​toimintoja, kuten tarjouskilpailut, laatu, tuotteiden toimittaminen, koulutukset, tarkastusprosessit, toimittajien tuloskortit ja ilmoitukset.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar