Raskas rangaistus matkalla niille, jotka antavat väärää tietoa Corona-säteilytiimille

Raskas rangaistus matkalla niille, jotka antavat väärää tietoa Corona-säteilytiimille
Raskas rangaistus matkalla niille, jotka antavat väärää tietoa Corona-säteilytiimille

Sisäasiainministeriö lähetti 81 maakunnan kuvernöörikunnalle kiertokirjeen yhteystietojen oikeasta tiedottamisesta. Kiertokirjeessä muistutettiin, että täyttötutkimusten seurantalautakunnat perustettiin sen varmistamiseksi, että kotona eristettyihin koronavirusdiagnoosin tai kontaktin saaneet henkilöt noudattavat terveysministeriön määrittelemiä eristysolosuhteita.


Aiemmin maakuntiin lähetetyillä kiertokirjeillä päätös saattaa päätökseen niiden ihmisten eristysprosessit, jotka rikkovat eristysoloja tai joilla ei ole mahdollisuutta tarjota eristysolosuhteita maakunnan taudinpurkausten torjuntakeskuksissa sen varmistamiseksi, että epidemian torjunnassa toteutetut toimenpiteet pannaan tehokkaasti täytäntöön kentällä. Muistutettiin, että se annettiin.

Kiertokirjeessä potilaat, joille diagnosoitiin koronavirus nykyisessä vaiheessa, antoivat joissakin tapauksissa epätäydellisiä tietoja (esimerkiksi jättivät antamatta oikeita tietoja yksityisellä sektorilla työskentelevistä yhteyshenkilöistä taloudellisten huolenaiheiden vuoksi); Joissakin tapauksissa todettiin, että henkilöt, joilla ei ollut tosiasiallista yhteyttä (kuten ilmoittaminen julkisista henkilöstöryhmistä, jotka olivat yhteydessä eri syistä), ilmoitettiin yhteyshenkilöiksi, ja pyydettiin seuraavia toimenpiteitä.

Koronaviruksella diagnosoitujen potilaiden epätäydellisistä tai harhaanjohtavista tai epätodellisista lausunnoista / ilmoituksista maakunnan / piirin hygieniakomiteat päättävät tällaisiin tekoihin osallistuvista, Turkin rikoslain 206 § "antaa vääriä lausuntoja viralliselle viranomaiselle, jolla on valtuudet antaa virallinen asiakirja löydetty henkilö tuomitaan kolmen kuukauden tai kahden vuoden vankeuteen tai sakkoon.

Kuvernööri / piirikuvernöörit eivät aiheuta häiriöitä toteutuksessa, ja jos havaitaan vääriä, puutteellisia ja harhaanjohtavia lausuntoja, ryhdytään hallinnollisiin toimiin yleisen hygienialain asiaankuuluvien artiklojen mukaisesti.

Tarvittavat oikeudelliset menettelyt aloitetaan Turkin rikoslain 206 §: n mukaisesti rikollista käyttäytymistä vastaan.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar