Yavuz Sultan Selim -sillan myynti kiinalaisille jumissa koronavirukseen!

Yavuz Sultan Selim -sillan myynti kiinalaisille jumissa koronavirukseen!
Yavuz Sultan Selim -sillan myynti kiinalaisille jumissa koronavirukseen!

Todettiin, että neuvottelut kolmannen sillan (Yavuz Sultan Selim -silta) myymisestä kiinalaisille yrityksille juuttuivat. HaberturkHän totesi, että "epävarmuuden" aalto syntyi Kiinan kauppiaiden moottoritielle, CMU: lle, Zheijiangin moottoritielle, Jiangsun moottoritielle, Sichuanin moottoritielle ja Anhuin moottoritielle johtavan sillan myyntineuvotteluissa.


ICA, IC İçtaş İnşaat-Astaldin konsortio, joka hoitaa Yavuz Sultan Selim -sillaa, alkoi neuvotella kiinalaisten kanssa 2019 prosentin myynnistä Yavuz Sultan Selim -sillasta ja pohjoisen kehän moottoritieltä vuoden 51 viimeisinä kuukausina.

Kun koronavirusepidemia puhkesi, neuvottelut kesti kauemmin ja vaikka kuukausia kului, toivottua tulosta ei voitu saavuttaa. Kiinalaiset eivät ota "ratkaisevaa" askelta, joka lopettaa sillan ostamisen tai haltuunoton. Siksi myynti- tai siirtoprosessin kohtalo muuttuu ajan myötä.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar