Viime hetken: Uuden kiertokirjeen mukaan pysyvät matkustajat on kielletty paikallisessa julkisessa liikenteessä

Viime hetken: Uuden kiertokirjeen mukaan pysyvät matkustajat on kielletty paikallisessa julkisessa liikenteessä
Viime hetken: Uuden kiertokirjeen mukaan pysyvät matkustajat on kielletty paikallisessa julkisessa liikenteessä

81 maakunnan kuvernööriä Covid19 varotoimenpiteet Lisäkirjeen mukaan Pikkubussi / pikkubussi sisätilojen suhteen, kuten linja-autot ilman laimentamista ja istuinkapasiteetin nostaminen. että fyysisiä etäisyyttä koskevia sääntöjä ei voida soveltaa Seisovat matkustajat eivät ole sallittuja kaupunkien julkisissa kulkuneuvoissa..

Lisätoimenpiteet metrolle, raitiovaunulle ja metrobussille


Julkisissa kulkuneuvoissa, kuten rautatiejärjestelmän ajoneuvoissa (metro, raitiovaunu jne.), Metrobusseissa ja linja-autoissa, joissa on laimennettu / nostettu istumapaikka; Seisovien matkustajien lukumäärän / määrän määrää maakunnan / piirin julkiset viemäröintilautakunnat tavalla, joka ei riko fyysisiä etäisyyttä koskevia sääntöjä. Se ripustetaan siten, että kaikki näkevät, ja paikat, joissa seisovat matkustajat voivat pysähtyä, merkitään ja ilmoitetaan fyysisesti.

Julkaistu ylimääräinen kiertokirje on seuraava:

Terveysministeriön koronavirustieteen tiedekomitean suositus, presidenttimme, herra Recep Tayyip Erdoganin ohjeiden mukaisesti ministeriömme on saavuttanut 81 maakunnan kuvernööriä. Covid19 varotoimenpiteet lähetti uuden kiertokirjeen aiheesta. Kiertokirjeessä todettiin, että valvotussa sosiaalisessa elämässä epidemian torjunnan yleisten periaatteiden, siivouksen, naamio- ja etäisyyttä koskevien sääntöjen lisäksi kullekin toiminta-alueelle / liiketoimintalinjalle erikseen määritettyjen toimenpiteiden noudattaminen ja tehokkaat valvontamekanismit ovat erittäin tärkeitä.
Kiertokirjeessä eri päivinä julkaistut kiertokirjeet velvoittivat käyttämään naamioita tietyille epäedullisessa asemassa oleville ryhmille tai joillekin julkisille alueille, säädettiin kaukoliikenteestä ja kaupunkien matkustajaliikenteestä, ja maakunnan ja piirin sanitaatiolautakunnille määritettiin ehdot ja olosuhteet, joissa kaupunkijulkiset kulkuneuvot voivat ottaa vastaan ​​seisovia matkustajia. muistutettiin. Muistutettiin myös, että ravintoloiden, ravintoloiden, kahviloiden ja vastaavien laitosten musiikkitoiminnoille asetettiin rajoituksia.
Koska toteutettuja toimenpiteitä, erityisesti fyysisen etäisyyden sääntöä, ei noudateta nykyisessä vaiheessa, taudin leviämisnopeus kasvaa ja kansanterveys on vaarassa; Presidenttimme Mr. Recep Tayyip Erdoganin johtamassa hallituksen kokouksessa tehtiin seuraavat päätökset 81 maakunnasta:
Kaikilla alueilla koko maassa (lukuun ottamatta asuinalueita) (julkiset alueet, tiet, kadut, puistot, puutarhat, piknik-alueet, rannat, julkiset liikennevälineet, työpaikat, tehtaat jne.) Velvoite käyttää naamiota otettiin käyttöön.
  • Pikkubussi / pikkubussi sisätilojen suhteen, kuten linja-autot ilman laimentamista ja istuinkapasiteetin nostaminen. että fyysisiä etäisyyttä koskevia sääntöjä ei voida soveltaa Seisovat matkustajat eivät ole sallittuja kaupunkien julkisissa kulkuneuvoissa.. Näiden lisäksi julkisissa kulkuneuvoissa, kuten rautatieajoneuvoissa (metro, raitiovaunu jne.), Metrobusseissa ja linja-autoissa, joissa on laimennettu / nostettu istumapaikka; Seisovien matkustajien lukumäärän / määrän määrää maakunnan / piirin julkiset sanitaatiolautakunnat tavalla, joka ei riko fyysisiä etäisyyttä koskevia sääntöjä. Se ripustetaan siten, että kaikki näkevät, ja paikat, joissa seisovat matkustajat voivat pysähtyä, merkitään ja ilmoitetaan fyysisesti.
  • Ravintola, hotelli, kahvila jne. tuntia kaikissa ruoka-, juoma- tai viihdepaikoissa Musiikki lähetetään klo 24.00 jälkeen (mukaan lukien kaikenlaiset lähetykset, kuten elävä musiikki, nauhoituksen toisto jne.) missään tapauksessa. ei sallita. Lainvalvontayksiköt ja paikallishallinnot toteuttavat kaikki tarvittavat toimenpiteet tässä suhteessa paikallisten kuvernöörien koordinoimana.
  • Kansalaiset yhdessä sijaitsevat / käytettävissä olevat paikat (kauppapaikat, rannat jne.) kahviloita, ravintoloita ja niin edelleen. syöminen ja juominen paikat; Terveysministeriön tautipesäkkeiden hallinta- ja työoppaassa ja ministeriömme asiaankuuluvissa kiertokirjeissä määriteltyjen koronavirusepidemian torjumiseksi toteutettujen toimenpiteiden ja sääntöjen noudattamisen tarkastukset tehokkuuden lisääminen jatkuvasti Kuvernööri ja piirikuvernöörit toteuttavat tarvittavat toimenpiteet.
  • Kuvernöörit / piirikuvernöörit osoittavat tarvittavan herkkyyden hallinnollisten sakkojen keräämiseksi todellisille ja oikeushenkilöille (yrityksille jne.), Jotka eivät noudata koronaviruksen torjunnan yhteydessä toteutettuja toimenpiteitä.
  • Kuvernööri / piirikuvernöörit tekevät tarvittavat päätökset edellä mainittujen periaatteiden puitteissa kiireellisesti yleisen hygienialain 27. ja 72. §: n mukaisesti. Häiriöitä käytännössä ei sallita eikä valituksia aiheuta. Tarpeelliset oikeudenkäynnit aloitetaan Turkin rikoslain 195 artiklan soveltamisalalla, joka koskee hallinnollisen toiminnan aloittamista yleisen hygienialain asiaankuuluvien artiklojen mukaisesti ja niiden henkilöiden rikollista käyttäytymistä, jotka eivät noudata tehtyjä päätöksiä.


jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar