Zaferin lentokenttä ei voi saavuttaa toivottua matkustajatakuuta

Zaferin lentokenttä ei voi saavuttaa toivottua matkustajatakuuta
Zaferin lentokenttä ei voi saavuttaa toivottua matkustajatakuuta

Matkustajan takuu annettiin alueen 3 maakunnan väestölle. Zaferin lentokenttä, joka rakennettiin BOT-mallilla palvelemaan Kütahyan, Afyonin ja Uşakin maakuntia, koki myös `` romahduksen '' tänä vuonna. Vuoden 2020 kahdeksan ensimmäisen kuukauden aikana kotimaan lennoilla oli taattu 8 tuhatta 501 matkustajaa, kun taas matkustajamäärä oli 706 tuhatta 4.


Zaferin lentokenttä, joka rakennettiin rakentaa, käytä-siirrä (BOT) -mallilla palvelemaan Kütahyan, Afyonin ja Uşakin maakuntia, koki myös "romahduksen" tänä vuonna. Valtion lentokenttien pääosaston 22. syyskuuta 2020 päivätyssä tiedotteessa, jonka CHP Zonguldakin varajäsen Deniz Yavuzyılmaz lähetti, rekisteröitiin romahdus.

SözcüEmin Özgönülin uutisten mukaanTaattu vuoden 2020 kahdeksan ensimmäisen kuukauden aikana kotimaan lentojen 8 matkustajan määrä pysyi 501: ssa. Toteutusaste oli 706 prosenttia. 4 tuhatta 746 matkustajaa taattiin kansainvälisillä lennoilla, vain 0.94 tuhatta 351 ihmistä lensi. Toteutusaste oli 194 prosenttia. Ensimmäisten kahdeksan kuukauden aikana vain 2 tuhatta 487 matkustajaa käytti lentokenttää vastineeksi yhteensä 0.70 tuhatta 8 matkustajan takuuta.

39.8 MILJOONAA TL maksetaan

Lentoasemaa hoitavalle yritykselle maksetaan 2 euroa matkustajaa kohden kotimaan lennoista ja 10 euroa kansainvälisistä lennoista. Koska Garantin matkustajamääriä ei voitu saavuttaa, yhtiölle maksetaan 8 miljoonaa 1 tuhatta euroa tämän vuoden kahdeksan ensimmäisen kuukauden aikana, 3 3 511 4 kotimaan lennoilla ja 514 miljoonaa 39 tuhatta kansainvälisillä lennoilla. Tämä raha on 813 miljoonaa XNUMX tuhatta liiraa tämän päivän valuuttakurssilla.

Lentokentälle, jonka toiminta-aika on 29 vuotta 11 kuukautta, rahaa vapautetaan 21. maaliskuuta 2044 asti matkustajille, jotka eivät lennä valtion kukkarosta. Taattu matkustajamäärä 12 kuukaudessa tänä vuonna on miljoona 1 tuhatta ihmistä. Lentokentän palvelemien kolmen maakunnan kokonaisväestö on miljoona 299 tuhatta ihmistä. Toisin sanoen lentokentän matkustajat taattiin 1 maakunnan väestölle.

SALAMAOSUUS 99%

CHP Zonguldakin sijainen ja TBMM KIT -komission jäsen Deniz Yavuzyılmaz totesi, että virhemarginaali matkustajien määrän ja Zaferin lentokentällä lentävien matkustajien määrän välillä oli 99 prosenttia, ja sanoi SÖZCÜ: lle: "Lentokentän rakentanut yritys käytti 50 miljoonaa euroa. Lentokenttä avattiin vuonna 2012, eikä matkustajien takuita ole koskaan pidetty, valtiovarainministeriöstä on tähän mennessä maksettu 44 miljoonaa euroa. Yhtiö saavuttaa 50 miljoonaa euroa ensi vuoden loppuun mennessä ja maksaa itsensä takaisin. Se tuottaa voittoa seuraavien 23 vuoden aikana. Vuoteen 2044 asti annetun takuun vuoksi yhtiölle siirrettävä kokonaismäärä on 205 miljoonaa euroa. Tällä rahalla voitiin perustaa 50 pätevää tehdasta ja luoda työpaikkoja 10 tuhannelle ihmiselle.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar