Työntekijän korvausvaatimukset

"Työlaki" on työntekijöille tarkoitettu laki, ja se antaa työntekijöille monia oikeuksia, kuten seuraavassa selitämme. Työntekijöillä on laillinen oikeus kerätä tiettyjä korvauksia palveluistaan. Jos näitä oikeuksia ei myönnetä heille, he voivat etsiä omia oikeuksiaan toteuttamalla tarvittavat oikeussuojakeinot.

Työntekijöiden vaatimukset Kuinka avata?


Työntekijöiden oikeusjuttuja / työntekijätapauksia koskeva kanne aloitetaan toimittamalla asiaa koskeva kanne valtuutetulle työtuomioistuimelle. Oikeudellisen neuvonnan ja asianajajapalvelujen saaminen toimistoasianajajilta, oikeusjuttu työhön / gebze työvoima On sinun etusi estää sinua menettämästä oikeuksiasi ja ratkaista mahdolliset tulevat ongelmat nopeasti ja tehokkaasti.

Mitä työntekijän oikeudet ovat?

Työntekijän oikeus palkkaan

Yleensä palkat tarkoittavat määrää, jonka työnantaja tai kolmas osapuoli antaa jollekulle työstä ja maksaa rahalla. Työntekijöiden palkat säännellään heidän laillisina oikeuksina työlaissa.

Työntekijän oikeus irtisanoa työsopimus välittömästi syystä

Yleensä työsopimuksen irtisanomisen on perustuttava päteviin syihin. Lainsäätäjät valtuuttavat työntekijät irtisanomaan työsopimuksen yksipuolisesti tietyin ehdoin. Nämä syyt:

Tilanteet ja vastaavat tilanteet, jotka eivät noudata eettisiä sääntöjä ja hyvää tahtoa

  • Terveydelliset syyt
  • Joitakin pakottavia syitä

Ajan myötä

Ylityö tarkoittaa työtä, joka ylittää työlaissa säädetyn työajan. "Työlaissa" on määritetty, että viikoittainen enimmäistyöaika on 45 tuntia, ja tämä jakso jaetaan tasaisesti useaan päivään, ellei toisin ole sovittu.

Huonon tahdon korvaus

Haitallinen korvaus; Työntekijöillä, jotka eivät voi hyötyä työsuhdeturvasta ja työskentelevät toistaiseksi voimassa olevilla työsopimuksilla, on oikeus saada korvausta, jos työnantaja irtisanoo työsopimuksen vilpittömässä mielessä. Tähän suuntaan on nostettu monia työoikeudenkäyntejä. Erityisesti Gebze lakimies Kun otetaan huomioon asianajotoimistojen vastaanottamat tapaukset, havaitaan, että tähän suuntaan liittyvien tapausten määrä on kasvanut.

Lomakulut

Työntekijöille on annettava vähintään 24 keskeytymätöntä taukoa (viikonloppumatkat) seitsemän päivän kuluessa, jos he ovat työskennelleet tietyn työpäivän kuluessa. Toisin sanoen työntekijöiden tulisi levätä vähintään yksi päivä viikossa. Vapaa-ajan aikana työnantaja maksaa koko päivän palkan ilman korvausta työstä.

Maitolupa oikea

Rintamaito on välttämätöntä vauvan ruokinnassa. Tämän tilanteen merkityksen vuoksi lainsäätäjät ovat luoneet joitain erityissäännöksiä työssäkäyville äideille ja vauvoille ympäri maailmaa.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar