Libyassa, Turkissa ja New Technologies to Make Business Association

Libyassa, Turkissa ja New Technologies to Make Business Association
Libyassa, Turkissa ja New Technologies to Make Business Association

Turkki ja Libya tekevät yhteistyötä uuden tekniikan alalla. Teollisuus- ja teknologiaministeriö ja Libyan keskuspankki allekirjoittivat liikearvosopimuksen investointien, yrittäjyyden ja teknologisen yhteistyön lisäämiseksi. Sopimuksen myötä se kehittää konkreettisia hankkeita muun muassa talouden, teknologian ja yrittäjyyden aloilla.


Teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank totesi, että molemmat maat kohtaavat monia uhkia taloudellisella, poliittisella ja sotilaallisella alueella, ja sanoi: "Taistelemme yhdessä Libyan kanssa näitä uhkia vastaan, joista osa on yhteisiä." sanoi.

Ministeri Varank tapasi Libyan keskuspankin pääjohtajan Saddek Elkaberin ja hänen valtuuskuntansa Istanbulissa.

JUURETTU TIES

Hän kommentoi toimittajille ennen neuvotteluja Turankin Varankista ja siitä, että veljeskunnan siteet juurtuvat historiaan Libyasta, kahden maan välisten suhteiden äskettäisestä syventämisestä, hän sanoi.

Vilpitön suhde

Varank totesi, että maiden välillä on paljon läheisempi suhde, mikä on vastoin kansainvälisiä suhteita hallitsevaa molemminpuolista hyötyä koskevaa lähestymistapaa, Varank jatkoi:

Taistele yhdessä

Maamme kohtaavat monia uhkia taloudellisella, poliittisella ja sotilaallisella alalla. Taistelemme Libyan kanssa näitä yleisiä uhkia vastaan. On mahdollista laittaa taistelumme vankemmalle pohjalle ja siirtää yhteistyömme korkeammalle tasolle kaikilla aloilla. Tiedämme, että olemme kehittäneet tätä poliittisella ja sotilaallisella alalla jonkin aikaa.

YHTEISTYÖPÖYTÄKIRJA

Nyt meillä on tavoite edetä konkreettisissa talouden, teknologian, yrittäjyyden ja muiden humanististen hankkeiden parissa. Tätä tarkoitusta varten allekirjoitamme tänään yhteistyöpöytäkirjan Libyan keskuspankin kanssa. Teemme yhteisiä hankkeita investointien, yrittäjyyden ja teknologian kehittämisen aloilla.

MITÄ TEHDÄ

Osallistumme yrittäjyysekosysteemin kehittämiseen Libyassa, parannamme rahoituspalvelujen teknistä kapasiteettia ja syvyyttä, työskentelemme yhdessä uuden tekniikan käyttöalueiden kanssa rahoitusjärjestelmässä, teemme tutkimus- ja kehitystutkimuksia rahoitusteknologian sääntelystä ja perustamme teknologiapajoja nuorille ottaen huomioon paikalliset tarpeet.

UUDET VAIHEET

Tässä vaiheessa maassamme menestyksekkäästi järjestämiemme Deneyap Technology Workshopien koulutuksen sisältö ja laajuus ohjaavat. Tulevina päivinä ryhdymme toimiin kohti keskinäistä yhteistyötä, etenkin perustamalla riskipääomarahastoja teknologiakeskeisten aloitteiden tukemiseksi tai sijoittamalla rahastoihin maassamme.

Tee siitä MITEN

Varank toivoo, että yhteistyöpöytäkirjalla, jonka he allekirjoittavat puheensa lopussa, on hyödyllisiä tuloksia molemmille osapuolille: "Jatkamme yhteistyötä Libyan veljiemme hyvinvoinnin, rauhan ja taloudellisen kehityksen hyväksi." sanoi.

Pankkijärjestelmä

Libyan keskuspankin presidentti Saddek Elkab sanoi, että he seuraavat tarkasti Turkin pankkijärjestelmää, tasoa, jonka Turkki on saavuttanut pankkisektorilla, hän sanoi, että kilpailu on tasalla kehittyneiden maiden pankkijärjestelmän kanssa.

KAPASITEETIN LISÄÄMINEN

Elkab, joka perustuu pitkään historiaan Turkin ja Libyan välisissä suhteissa, "Libyan keskuspankki ja tukitarpeet sekä valmiuksien kehittäminen. Libyan keskuspankki ja Libyan nykyinen pankkijärjestelmä tarvitsevat kapasiteetin lisäämistä. Olemme tyytyväisiä nuorisoteknologiakeskusten perustamiseen Libyaan. Haluaisin sanoa, että tarvitsemme myös koulutuskeskuksia henkilöstöresursseillemme rahoitusalalla. " hän puhui.

LIIKEARVOSOPIMUS

Lausuntojen jälkeen ministeri Varank ja Libyan keskuspankin presidentti Elkaber allekirjoittivat teollisuus- ja teknologiaministeriön ja Libyan keskuspankin välisen liikearvosopimuksen investointien, yrittäjyyden ja teknologisen yhteistyön lisäämiseksi.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar