SSB: n tekoälyhankkeiden tukialusta: DATA BAND

SSB: n tekoälyhankkeiden tukialusta: DATA BAND
SSB: n tekoälyhankkeiden tukialusta: DATA BAND

DATA HANDLE Data Labeling Platform -alustalle on aloitettu hakemukset hakijoille, jotka SSB pian ottaa käyttöön.


Puheenjohtajavaltion puolustusteollisuuden presidentti prof. DR. İsmail Demir: "Kutsumme nuoret osallistumaan tekoälyhankkeihimme"

DATA HANDLE Data Labeling Platform -sovelluksen hakijoille on aloitettu hakemukset, jonka puolustusalan puheenjohtajakausi ottaa pian käyttöön.

Alustan avulla pyritään saamaan keinotekoisen älykkyyden hankkeissa, erityisesti puolustusalalla, vaaditut merkityt tiedot väkijoukkoina, keräämällä merkittyjä tietojoukkoja yhdestä lähteestä, estämään omien tietokeskusten muodostumisen ja lisäämään projektien aikaa ja työvoimaa. Pelkästään raaka kuva- tai tekstidata ei ole järkevää tekoälyprojekteissa. Jotta nämä tiedot voivat tuottaa arvoa, ne on merkittävä siten, että tekoälyalgoritmit voivat käyttää niitä. Merkittyjen tietojen määrän ja tarkkuuden lisääminen vaikuttaa suoraan kehitetyn tekoälyprojektin onnistumiseen.

TIETOJEN KÄSITTELY Data Labeling Platform -ympäristössä henkilöt osallistuvat puheenjohtajakautemme tekoälytoimiin merkitsemällä tietoja. Jokaisen kansalaisen, joka haluaa merkitä, on haettava ehdokasmerkintä täyttämällä ennakkohakemuslomake osoitteessa verikovani.ssb.gov.tr. Arviointiprosessin jälkeen ne, jotka ovat läpäisseet alustalla suoritettavan koulutuksen ja testit, hyväksytään ja he aloittavat merkinnät Data Hivessa.

Puheenjohtajavaltion puolustusteollisuuden presidentti prof. DR. İsmail Demir selitti aihetta seuraavasti: "DATA HANDLE Data Labeling Platform luo luotettavia ja varmennettuja merkittyjä tietojoukkoja etikettiprosessin tuloksena, mikä myötävaikuttaa merkittävästi maassamme kehitettäviin tekoälysovelluksiin. Kutsumme erityisesti tätä alaa kiinnostavat nuoret osallistumaan tekoälyhankkeihimme hakemalla tätä alustaa. Liity tähän projektiin, anna tekoälyn oppia sinulta. "jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar