Toyota ja Yandex onnettomuuksien ehkäisemisprojekti jatkuvat

Toyota ja Yandex onnettomuuksien ehkäisemisprojekti jatkuvat
Toyota ja Yandex onnettomuuksien ehkäisemisprojekti jatkuvat

Toyota, samoin kuin kaikkialla maailmassa ja Turkissa, aloitetaan Yandex Navigation -yhteistyöllä liikenneonnettomuuksien ja pandemian etsinnän estämiseksi.


Tämän projektin puitteissa, jossa kuljettajat ovat myös kumppaneita Toyotan sosiaalisen vastuun lähestymistapaan, kuljettajia, jotka noudattavat tiukasti turvallisen ajon ja liikennesääntöjä, kannustetaan olemaan ylittämättä nopeusrajoituksia. Projektin lopussa, joka päättyy klo 15:2020 22. lokakuuta 00, yksi onnekas henkilö on uuden Toyota Corolla Hatchbackin omistaja arvontaan.

"Ihmisen elämä" antaa sen voimakkaasti ajoneuvoilleen estääkseen toistaiseksi uusinta tekniikkaa edustavat liikenneonnettomuudet. Toyota pyrkii edelleen tulemaan vuotavaksi haavaksi, jonka tarkoituksena on minimoida Turkissa aiheutuvat liikenneonnettomuudet. Ottaa huomioon, että 60 prosenttia näistä onnettomuuksista johtuu "puhumisesta" matkapuhelimen kanssa ajon aikana; Sen tarkoituksena on tuoda pisimmällä huomio tähän elintärkeään kysymykseen. Kun ajon aikana tapahtuu vaarallinen tilanne, 20 prosenttia kuljettajasta soittaa tavallisen puhelun matkapuhelimella, eikä 29 prosenttia voi huomata tämän vaaran esiintymistä henkisesti väsyttävässä keskustelussa. Tämä tekee selväksi, kuinka vaarallista on puhua matkapuhelimella ajon aikana.

Tähän suuntaan Toyota ja Yandex Navigationin kanssa yhteistyössä järjestetyssä projektissa kuljettajia pyydetään olemaan vaihtamatta toista sovellusta tai pitämään sovellusta taustalla ajon aikana. Vaikka kuljettajat pyrkivät omaksumaan turvallisen ajotavan keskittymällä vain tie- ja liikennesääntöihin, heidän odotetaan olevan varovaisia ​​ylittämättä nopeusrajoituksia ajon aikana.

Vaikka Toyota jatkaa pyrkimyksiään vähentää liikenneonnettomuuksia nollaan, tätä tarkoitusta varten kehitetty edistyksellinen Toyota Safety Sense -järjestelmä, joka vähentää onnettomuuksien vakavuutta ja on vakiona monissa Toyota-malleissa, otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 2015, ja tämä järjestelmä melkein Siinä on edistyneitä ominaisuuksia, jotka vähentävät sen nollaan.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar