Pyöräretki pidetään Tarsuksessa eurooppalaisen liikkuvuusviikon puitteissa

Pyöräretki pidetään Tarsuksessa Euroopan liikkuvuusviikon aikana
Pyöräretki pidetään Tarsuksessa Euroopan liikkuvuusviikon aikana

Osana eurooppalaista liikkuvuusviikkoa, joka kannustaa kaupunkeja ja kuntia toteuttamaan ja tukemaan kestäviä liikennemuotoja ja jota vietetään kaikkialla maailmassa 16. – 22. Syyskuuta, Mersinin pääkaupunkiseudun kunta järjestää sarjan tapahtumia, jotka kannustavat päästöttömiä kuljetuksia kaupunkiin. Mersinin pääkaupunginjohtaja pormestari Vahap Seçer avaa tapahtuman tulemalla huomenna Taş Binaan polkupyörällä. Osastopäälliköiden ja polkupyöräjärjestöjen osallistuessa järjestettävä tapahtuma kiinnittää huomiota polkupyörien käyttöön vaihtoehtoisena kuljetuksena.

Liikkuvuusviikko alkaa kaupungissa


Monet pääkaupunkiseudun osastot, etenkin liikenneministeriö, pyrkivät lisäämään polkupyörien ja kävelytieiden käyttöä viikon aikana ja kannustamaan kansalaisia ​​matkustamaan vaihtoehtoisilla kuljetusmenetelmillä moottoriajoneuvojen sijaan. Liikkuvuusviikon puitteissa pyritään parantamaan kuntien liikenteen suunnittelua ja julkisen liikenteen järjestelmää, lisäämään pyörä- ja jalankulkutietä sekä kannustamaan kansalaisia ​​matkustamaan vaihtoehtoisilla kuljetusmenetelmillä yksittäisten ajoneuvojen sijaan.

Tarsuksessa järjestetään pyöräretki presidentti Seçerin johdolla

Nuoriso- ja urheilupalvelujen osaston ja sen 15 hengen tiimin johdolla tietoisuuden lisääminen järjestetään Kültür-puistossa 17. syyskuuta. Sitä pyydetään jakamaan kaikki esimerkilliset käyttäytymiset päästöjen vähentämiseksi koko viikon ajan sosiaalisessa mediassa hashtagilla #MBBmobillilik.

Tarsuksen kaupunginosassa pidetään 19. syyskuuta Tarsus-pyöräretki pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajan Vahap Seçerin ja polkupyöräjärjestöjen johdolla.

Naisten ja perhepalvelujen osasto palkitsee voittajat 20. syyskuuta järjestämällä maalauskilpailun, joka korostaa viikon tärkeyttä Kültürin puistossa lapsille.

KentBis-polkupyörät ovat ilmaisia ​​tiettyinä aikoina tapahtumaviikolla.

Puistot ja puutarhat -osaston koordinoimana kansalaiset voivat käyttää Metropolitanin polkupyöriä ilmaiseksi määritettyjen tuntien välillä päästöttömän liikkuvuuden tukemiseksi. Rannalla skootterit, joita Mersinin asukkaat käyttävät sekä liikennevälineenä että rantaretkille, ovat ilmaisia ​​tietyn ajan 21. syyskuuta.

Tapahtuman viimeisenä päivänä 22. syyskuuta määritetty alue keskustassa on suljettu liikenteeltä tiettyjen tuntien välillä. Autoton päivä -nimityksessä liikenteelle suljetulle alueelle ripustetaan julisteet, jotka sopivat päästöttömään teemaan.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar