Tarjous Mersinin metroasemalle 9. lokakuuta

Tarjous Mersinin metroasemalle 9. lokakuuta
Tarjous Mersinin metroasemalle 9. lokakuuta

Mersinin pääkaupunginjohtaja pormestari Vahap Seçer oli vieraana "Meillä on lupa aurinkoa kasvotusten" -ohjelmassa, joka lähetettiin SUN-TV-ruuduilla ja jonka Semir Bolat valmisteli ja esitteli. Pormestari Seçer juhlii Tepe Media -konserniin liittyneen SUN TV -perheen uutta lähetysjaksoa ja kertoi palveluista, jotka he ovat toteuttaneet Mersinin pääkaupunkiseudulla. Pormestari Seçer, joka ilmoitti tarjouskilpailun metroasemalle 9. lokakuuta, antoi tärkeitä lausuntoja monista aiheista, kuten tien asfalttitöistä, muutostöistä Kültürin puistossa, MESKİn investoinneista ja sosiaalipalveluista.

"Tarjous metroon 9. lokakuuta"


Presidentti Seçer ilmoitti, että heidät järjestetään 9. lokakuuta tarjouskilpailussa metron toteuttamiseksi, joka on kaupungin visio, ja sanoi: "Saimme lisäpyynnön ajanjakson jatkamisesta 20 päivällä. Se oli 21. syyskuuta. Tämä oli erittäin tehokkaiden ja osaavien yritysten kysyntä. Koska he tarjoavat rahoitusta ulkomailta. Meiltä pyydettiin 20 päivän lisäaikaa. Pidimme myös kohtuullisena. Haluamme myös: päästää suuren määrän tehokkaita, osaavia yrityksiä, vahvistaa kilpailuympäristöä. Erittäin tärkeä sijoitus, jonka tuomme Mersinille. Se vaikuttaa Mersinin liikenteeseen, julkisiin liikennevälineisiin, liikenteeseen kaduilla ja bulevardeilla sekä sosiaaliseen elämään. Tärkeä hanke tulla sivilisaatiokaupungiksi on metro. Se on kehittyneen kaupungin sijoitus. Alikehittyneessä kaupungissa ei ole metroa. Se sopii myös Mersinillemme. Haluamme ansaita. Toivon tarjouksen olevan 9. lokakuuta. Näillä on vaiheita. Viimeistelemme sen lyhyessä ajassa ja osumme kaivamaan mahdollisimman pian ”.

Mersin Metro kartta

"Presidentillä ei ole valtuuksia lainata rahaa pääkaupunkiseudulle lainaksi. Tämä on tietysti kovaa ristiriitaa "

Pormestari Seçer, joka ilmoitti, ettei hän syyttänyt Mersinin pääkaupunkiseudun kunnanvaltuustossa hylätystä lainahakemuksesta, mutta oli ristiriitainen, jatkoi sanojaan seuraavasti:

"Toivotan menestystä kaikille neuvoston jäsenillemme. He ovat myös mukana kuten minä. He myös tietävät ja näkevät tosiasiat. Politiikka estää heitä tekemästä joitain totuuksia. Vaikka he haluaisivat tehdä oikeita asioita, he eivät voi tehdä sitä. Toivon, että voimme voittaa sen pian. Lainasimme, emme lainanneet rahaa; Ne ovat tietysti tärkeitä kunnan budjettitaseelle. Olemme laatineet budjetin. Se hyväksyttiin parlamentissa marraskuussa 2019. Se hyväksytään; Tänään lainanottajaviranomaista vastaan ​​äänestäneiden neuvoston jäsenten äänillä hyväksytyssä talousarviossa; Kysyin heiltä jo haluamaasi määrää äänestettäessä budjettitaseesta. Katso, sanoin: Minulla on niin pitkälle tällä alueella. Teen tämän investoinnin täällä. Tulot ovat seuraavat: tässä ovat omat tuloni Maliye, Iller Bank, mutta minulla on tämä alijäämä. Annan minun vastata tähän alijäämään lainaamalla. Luon budjettitasapainon. Tein 2 miljardin 255 miljoonan liiran budjetin, ja parlamentin jäsenet sanoivat minulle "ok" ja talousarvio hyväksyttiin yksimielisesti. Nyt pormestarilla ei ole oikeutta lainata rahaa pääkaupunkiseudulta samaan talousarvioon sisältyvään lainaerään; tämä on tietysti kiiva ristiriita. Jätän sen yleisön harkintaan. Tämä voi tulla esiin lähipäivinä. Lokakuussa on parlamentti. Ehkä marraskuussa. Voimme toistaa lainanantopyynnön uudelleen budjettitaseelle. "

"Ohitan tukokset ja löydän muita ovia"

Presidentti Seçer totesi, että kaikista kielteisyyksistä huolimatta hän jatkaa investointeja avaamalla uusia tapoja ja sanoi: "Se on edustajakokouksen harkinnan mukaan. Jatkamme työtämme kaikissa olosuhteissa. Teemme myös tien, teemme metro-tarjouksen. Rakennamme risteyksen ja puiston. MESKI: llä on myös investointeja. Minulla ei ole mitään perustetta sille, että minulla ei ole lupaa lainata. Anna ihmisten pyyhkiä tämä mielestään. Vahap Seçerin presidenteillä ei ole aikaa tuhlata aikaa ja energiaa niin matalissa vesissä. Mersin ei myöskään. Mitä tapahtuisi, jos he antaisivat minulle 150 miljoonaa liiraa, olisiko se maailman loppu? He eivät tee jotain, mikä pitäisi tehdä. Yleisö näkee tämän, kansalainen arvioi sen, mutta löydän vaihtoehdon. Ohitan heidän häirinnänsä ja löydän muita ovia. Jumala on mahtava. Ovi sulkeutuu ja ovi avautuu. Mersin on vahva, kunta vahva ja pormestari on uskollinen ja voimakas. Tällä hetkellä ei ole harhaa tai harhaa. Tärkeää on välttää poliittinen ja taloudellinen epävakaus maassa. "

"MESKI tekee tärkeitä töitä 27 paikassa ympäri kaupunkia"

Todettuaan, että MESKI jatkaa infrastruktuuritoimintojaan, kuten sadevettä, juomavettä ja puhdistuslaitosta, 27 kaupungissa, pormestari Seçer jatkoi sanojaan seuraavasti:

”MESKI tarjoaa tärkeitä palveluita. Tällä hetkellä MESKI: n tuotanto on 27 pistettä. Lisälaitoksia on kahdella alueella, juomavettä 11 alueella, sadevettä, tuotantoja, joissa tehdään maanalaisia ​​laitteita, ja viemäröintityötä. Emme halua Mersinin tulvivan rankkasateissa. Sadevesi-, juomavesi- ja käsittelylaitostyöt jatkuvat Akkentissa, Vatan Caddesissä, Karacailyasissa, Kızkalesissä, Yalınayak Mahallesissa ja Silifkessä. Nämä ovat tärkeitä investointeja. Nämä ovat maan alle tehtyjä investointeja. Kansalaiset eivät näe tätä tällä hetkellä, mutta näiden investointien tuotto tapahtuu rankkasateiden aikana. Näemme kuinka tärkeitä investoinnit ovat. Kültür-puiston 14 pisteessä, joissa sadevesilinjat yhdistyvät mereen; Se jätettiin laiminlyötyksi kaksi vuotta, sitä ei ylläpidetty, ja sen eteen muodostui savikerroksia; siivota heitä ystäviä. Emme halua Mersinin pitävän infrastruktuuriongelmaansa. Talveen valmistautuessa porsaanreikätyö on erittäin tärkeää. MESKI aloitti työnsä kuukausi sitten. Aiomme lopettaa työmme ennen sateiden alkua. MESKI on kaikkialla. Se jatkaa työtään sadevesilinjasta juomavesiverkkoon viemäristä puhdistukseen. Kaikki nämä investoinnit varmistavat, että vesipulaa ei tule lähipäivinä edes poikkeuksellisissa tilanteissa. "

"Koko kaupungin näyttelijät työskentelevät sopusoinnussa, ja siellä on hyvä harmonia"

Pormestari Seçer korosti, että Mersinin kansalaiset elävät rauhassa ja onnellisuudessa identiteetistä riippumatta. ”Mersin on rauhan kaupunki. Haluan kiittää kaikkia osallistuneita. Ihmiset voivat kävellä täällä rauhassa. Instituutioiden synkronoitu ja harmoninen toiminta; Nämä ovat kuntia, kuvernöörimme, santarmiota, muita kansalaisjärjestöjä, poliittisia puolueita; Koko kaupungin näyttelijät työskentelevät sopusoinnussa ja siellä on hyvä harmonia. Tämä on erittäin tärkeää. Tämän pitäisi tietää arvo eikä pilata sitä. Piirinjohtajien, erityisesti valtiota ja pääkaupunkiseudun paikallistasolla edustavan kuvernööritoimiston, tulisi olla hyvin arkaluonteisia. "Meidän on kuultava, mikä tulee suustamme", hän sanoi.

Tienrakennustöihin saapuu 139 uutta ajoneuvoa

Pormestari Seçer totesi, että tienrakennuksen kunnossapito- ja korjausosasto sekä tiedeosasto jatkavat myös päällirakentamisen investointeja, ja sanoi: "Kaikki huoneistomme toimivat poikkeuksellisen hyvin. Saan tien päällä erittäin hyviä tuottoja; kansalaisilta ja mukhtareilta. Maantieasfaltille on tulossa 139 uutta ajoneuvoa. Kaikki nämä tien asfaltinrakennuksessa käytettävät laitteet, kuten kuorma-autot, sylinterit ja paikoitusrobotit, modernisoidaan, kun ne liittyvät ajoneuvokantaan. Työt jatkuvat keskustassa ja alueilla monilla alueilla, kuten siltojen, sillan risteyskohtien ja rumpujen kohdalla. Keskellä on 4-siltainen risteyshanke. Neljäs kehätie avataan. Ensimmäinen vaihe Akbelenistä Mezitliin alkaa noin 1.5 kilometriä; sen laillinen infrastruktuuri on valmis. Heidän pakkolunastuksensa on ohi. Vain koneet tulevat sisään ja bulevardit avautuvat. Käytämme mallia ensin seuraavilla bulevardeilla. Toisin sanoen, kaikentyyppiset tarpeet otetaan huomioon tällä bulevardilla hienoimpiin yksityiskohtiin asti. Tämä on erittäin tärkeää päällysteen pituudesta tien mittoihin, keskileveydestä pyörätielle. Aloitamme hyvin pian. Odotamme tarjouksen päättymistä. Sekä siellä että Forum Floor Junctionissa aloitetaan pian. Asfalttitöitä jatketaan useilla kaduilla ”, hän sanoi.

Mersinin metrokampanjajutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar